exmurat
Üye
mail gelince ses gelmiyor programlar işe yarıyormu?
arkadaşlar hotmail ve gmail ayarlarımı nasıl yapıcaz sizlere ayarları anlatıyorum yanlış olan ne var?
mail,kişiler,takvimler kısmından hesap ayarlarımı yaptım
yeni verileri al : anında ilet
mail
göster son 25 ileti
ön izleme : 4 satır
en küçük punto : orta
kime/bilgi : açık
silmeden önce sor: açık
uzaktaki görüntüler : açık
konu grupları : açık
kendime gizli dosya : kapalı
imza : iphonumdan gönderildi
sıralamve görüntüleme :ad soyad
yeni davet uyarıları : açık
saat dillimi destegi : istanbul
arkadaşlar ayarlarım bunlar mail ayarlarımıda yazdıgımda dogrulandı uyarısı alıyorum.yani herhangi bir sorun yok seslerden mail seslerinede baktıgımda zil sesi secili ama ne mail gelince uyarı geliyor nede ekranda filan gösteriliyor.acaba ayarların nasıl yapıldıgını bilen varmı veya extra bir program varsa ne kullanabilirim.bazı arkadaşlar program önermişler ama ayarları farklı sorun çıkartıyorlar smtp filan açıkcası ben tam anlayamadım olayı.mailbox mailpro ibismail filan bunların ayarları farklı galiba ama ben yapamadım.sadece mailpro programını kullandım maillerime girip bakabiliyorum ama uyarı ve mail gelince hiçbir şey olmuyor.mail gelince ekranda bir uyarı veya sesli uyarı yapan program varmıki,tıkladıgımda hangi mail adresime mail geldigini göstersin program ve tavsiyelere açıgım arkadaşlar.

mail,kişiler,takvimler kısmından hesap ayarlarımı yaptım
yeni verileri al : anında ilet
göster son 25 ileti
ön izleme : 4 satır
en küçük punto : orta
kime/bilgi : açık
silmeden önce sor: açık
uzaktaki görüntüler : açık
konu grupları : açık
kendime gizli dosya : kapalı
imza : iphonumdan gönderildi
sıralamve görüntüleme :ad soyad
yeni davet uyarıları : açık
saat dillimi destegi : istanbul
arkadaşlar ayarlarım bunlar mail ayarlarımıda yazdıgımda dogrulandı uyarısı alıyorum.yani herhangi bir sorun yok seslerden mail seslerinede baktıgımda zil sesi secili ama ne mail gelince uyarı geliyor nede ekranda filan gösteriliyor.acaba ayarların nasıl yapıldıgını bilen varmı veya extra bir program varsa ne kullanabilirim.bazı arkadaşlar program önermişler ama ayarları farklı sorun çıkartıyorlar smtp filan açıkcası ben tam anlayamadım olayı.mailbox mailpro ibismail filan bunların ayarları farklı galiba ama ben yapamadım.sadece mailpro programını kullandım maillerime girip bakabiliyorum ama uyarı ve mail gelince hiçbir şey olmuyor.mail gelince ekranda bir uyarı veya sesli uyarı yapan program varmıki,tıkladıgımda hangi mail adresime mail geldigini göstersin program ve tavsiyelere açıgım arkadaşlar.