mağazaya uygulama yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
mağazaya uygulama yükleme
yahu arkadaşlar daha öncede sordum koca forumda yokmu hiç mağazaya uygulama yükleyen? biri yardımcı olsun boşunamı verdim benşimdi 25 doları? böle bi hata alıyorum ne yapmam lazım mağazaya nasıl uygulama yükleniyor biri yardımcı olsun lütfen...

zipaling nedir ya biri açıklasın gözünüzü seveyim adım adım anlatıverseniz nolur illaki mağazaya uygulama yükleyen vardır.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Hata ile ilgili video:
Play Storeye uygulama yükleme ile ilgili video:
Onun dışında oyun yapımcıları var sitede oyun kategorisinde onlara da özelden sorabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim saol ben o videoyu izledim ama bişey anlamadım :) bana adım adım türkçe anlatabilecek kimse yokmu bu koca forumda? videoadan bişey anlaşılmıyo ki sadece biri bana şunu şunu yap desin bu kadar basit illaki var forumda mağazaya uygulama yükleyen ama gör bak kimseden ses soluk çıkmayacak eminim.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Peki bu sayfa, zipalign için ?

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
valla kardeşim ben xperia temaları yaptım bunları mağazaya yüklemek istedim. bu konulardan bişey anlamadım benim temalar imzalı niye böle bi hata veriyor sebep nedir çözüm nedir tam anlamıyla açıklayacak biri lazım bana :) buralarda proje üzerinde sağ tıklayıp android sdk seçin diyor işte bende o görünmüyor sdk yükledim pc ye eclipse ne bilmiyorum ama onuda indirdim bu yüzden anlayamıyorum :)
apk dosyasında sağ tık yapıyorum ama android sdk yok o yüzden bu konuları uygulayamıyorum.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
"Eclipse IDE'si kullanmadan geliştirdiğimiz" diye başlayıp aşağı kısım var onu yapabilirsin. CMD ekranına yazılmakta o komutlar, kendi dosya ve konumuna göre düzenleyip onları da deneyebilirsin.

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
ne saçmaymış bu mağaza ya 75 tl yi kesiyo ama uygulamamızı adam akıllı yüklemiyo sırf böle sorun yaşayacağıma inandığım için istememiştim yüklemek. bugün hadi yükliyim dedim ama nerde illaki bi sorunla karşılaşacaz. al işte gitti 75 tl boşuna :(
bende 15 tane tema var her biri için böle uğraş vereceğimi bileydim valla hiç uğraşmazdım varmı böle saçmalık ya yükle gitsin işte temalar imzalı sonuçta

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Onlar ile ilgili bir bilgim yok malesef, bu konuda yabancı kaynaklardan bilgi edinmek her zaman en iyi sonucu verdiği için onlara yönelmen lazım, dilimizde ki kaynaklar kısıtlı her zaman için.

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
emin ol o satırda yazılanlarıda anlamadım :) be onları cm ye mi yazacam napacam yani :)
işte o yüzden dedim forumda illaki mağazaya uygulama yükleyen var onlar anlatabilir ayrıntılı şekilde ama dediğim gibi gör bak kimseden ses çıkmayacak :)
bu forumda birçok kişiye her konuda yardımcı oldum ama ayda yılda bir yardım isterim kimse ses vermez :agla2:

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
1- Win + R ile çalıştırı açıp CMD yazman lazım.
2- Önce anlatıldığı gibi .keystore dosyası oluşturman gerek. Bunun içinde ilkin o komut satırına;
keytool -genkey -v -keystore sertifikadosyasiadi.keystore -alias dosyaninkullanilacaksifresi -keyalg RSA -keysize 2048 -validity 20000
3- Sonra .apk dosyanı imzalaman gerek;
jarsigner -verbose -keystore sertifikadosyasiadi.keystore apkdosyasininkonumu\uygulamaadi.apk dosyaninkullanilacaksifresi
4- SDK indirmiş olman gerek;
SDK\tools\>zipalign -v 4 apkdosyasininkonumu\uygulamaadi.apk apkdosyasininkonumu\Signeduygulamaadi.apk
5- Bu adımda da Play Storeye atmayı denemen lazım :)

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Allah benim belamı versin ne diye uğraşırım bilmem, yok satmak için ayrı şeyler istiyo haram olsun o para sana googleplay...
saol kardeşim vazgeçtim ben bu dillerden anlamıyorum :) kalsın yüklemeyecem o parada haram olsun mağazaya :(
bu googleplay in bi iletişim numarası yokmu arayıp kayar geçecem içim rahatlasın en azından :)

• Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Allah benim belamı versin ne diye uğraşırım bilmem, yok satmak için ayrı şeyler istiyo haram olsun o para sana googleplay...
saol kardeşim vazgeçtim ben bu dillerden anlamıyorum :) kalsın yüklemeyecem o parada haram olsun mağazaya :(
bu googleplay in bi iletişim numarası yokmu arayıp kayar geçecem içim rahatlasın en azından :)
Bilemiyorum :)

Üst Alt