Mağazaya Gelmeyen Oyunlar

Sponsorlu Bağlantılar

afwerker

afwerker

Üye
    Konu Sahibi
Mağazaya Gelmeyen Oyunlar
Arkadaşlar Windows Phone Platformuna gelmeyen oyunlar hakkında bilgileri burada paylaşalım. Ben Contra:Evulution oyunu hakkında Konami'ye Mail attım oyun hakkında projeniz var mı diye sizlerde Bu tarz mail attığınızda burada paylaşırsanız seviniriz ve ayrı ayrı konu açmaya gerek kalmaz :)

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
​Faydalı bir konu olabilir. Ben de az önce flick shoot ekibine mail attım. Umarım olumlu bir cevap gelir

Serhanas35

Üye
peakgames mail attım okey plus ve okey oyunu için ekibimize bildirdik dediler ama 1 ay oldu daha gelmedi :D

respection123

Üye
2014te Çok şey gelecek çok

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
candy crush saga yok onunla ilgili gelişme var mı?

SonyXperia

SonyXperia

Üye
KABAM Games'in bütün var olmayan oyunları büyük bir eksiklik bana kalırsa. Çok sağlam br multiplayer deneyimi sunan oyun yok ne yazık ki. KABAM Games'e mesaj atmıştım bu konuyla ilgili ama çok olumlu bir yanıt ne yazık ki yok. Önümüzdeki süreçte Windows Phone platformuna oyun geliştirmeyeceklerini açıklamaları beni biraz üzdü

Murat Alper

Murat Alper

Üye
acaba biriniz benim için sizde rica etsem zynga'nın popüler oyunundan biri olan bubble safari için mesaj atabilirmi ben bilmiyorumda

asunboy06

Üye
1 ay kadar oldu lumia 520 aldım ekran nem sorunu ortaya cıktı ekran ıslak oluyor hep el ızı fılan ckıyor ekran ıslak dıyede elım dokunmatıgın uzerınde rahat kaymıyor hanı terlersınya aynen ole ıslak

afwerker

afwerker

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım sorunun varsa lumia kullanıcılar klubune yaz burası ayrı konu

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
hungry shark evolution için facebooktn offical sayfaya mesaj attım cevap vermediker

Üst Alt