En iyisi demişşin abi ama bing ile aynı fark goremedım şuan en iyi hava uyg. Iphonda olan yahoo.ya bağlı olanıdır sanıyelık ve kesınlıkle doğrudur androdada var uyg olarak bi bizde yok .d
En iyisi demişşin abi ama bing ile aynı fark goremedım şuan en iyi hava uyg. Iphonda olan yahoo.ya bağlı olanıdır sanıyelık ve kesınlıkle doğrudur androdada var uyg olarak bi bizde yok .d
arayüz harika , bildirimler de güzel çeviri için de ayrıca teşekkürler ama tahminler diğerlerinde olduğu gibi bunda da tutarsız sanırım şöyle ki saatlik hava durumunda yağmur göstermezken anlık bildirim de sağanak var dedi .. Merkez olarak nereyi görüyor bilemiyorum ama tek bildiğim merkez sayılacak bir yerde olduğum ve burada havanın güneşli olduğu : )bir de uygulama sahibinden rica etsek uygulama ismini daha global bir isim ile değiştirse ? Prognoza biraz itici geldi : )
Bir şehrin farklı yerlerinde farklı koşullar olabiliyor, ondan da kaynaklanıyor olabilir.
Uygulama ismine gelince; onu ben çeviri yaparken geliştiriciye söylemiştim aslında.
Prognoza, Türkçe'de "tahmin" anlamına geliyor.
Uygulamanın adı tahmin olsun dedim ama geliştirici aynı kalmasını istedi.
İsim değişikliği konusunu bir kez daha gündeme getirdim.
Ama geliştirici Prognoza'nın bir nevi marka olmasını istiyor.
O yüzden değişikliğe pek sıcak bakmıyor.
Bir de sanırım 1 kişi bir yıldız vermiş, ona üzülmüş.
uygulamayı 20 gündür kullanıyorum wp deki diğer hava durumu uygulamaları gibi buda çok saçmalıyor günlük hava durumuna bakıyom nasıl oluyorsa güneşli hava gösterirken yağmur yağıyor hadi bulutlu dese yakın sonuç diyecem..