Püf Noktası Mağazadan ücretli uygulama alıyorum para kesmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kahraman333333

kahraman333333

Üye
Bu sorun değil aslında başta 2 Tl yi hizmet ücreti gibi alıyor 10 gün içindede uygulama parasını alıyor ama 25 tl varken 50 Tl lik uygulama satın almayı bende anlamadım

Serhan

Serhan

Üye
Ne güzel işte niye konu açtın istediğini al:D Ama gerçekten garip :hmmm

luckysleven

luckysleven

Üye
Beyler buna benzer bir olay benimde başıma geldi hatta başka bir konuya yazmıştım şöyle ki karta daha para atmadan güvenliği test etmek için satın al dedim satın aldı ve uzun süre kullandım ama dün uygulamanın içine girdim eski haline döndü yani ücretsiz sürüme döndü bir anda ve telefonda kullandığım hotmail adresini sadece mağazayı aktif etmek için kullandığım için kontrol etmiyordum meğersem oraya da ödeme ile ilgili onay maili gelmiş : )

Tacettinn

Tacettinn

Üye
    Konu Sahibi
Beyler buna benzer bir olay benimde başıma geldi hatta başka bir konuya yazmıştım şöyle ki karta daha para atmadan güvenliği test etmek için satın al dedim satın aldı ve uzun süre kullandım ama dün uygulamanın içine girdim eski haline döndü yani ücretsiz sürüme döndü bir anda ve telefonda kullandığım hotmail adresini sadece mağazayı aktif etmek için kullandığım için kontrol etmiyordum meğersem oraya da ödeme ile ilgili onay maili gelmiş : )
Kartta para olduğu halde kesilmedi . Bikaç güne kesilir yada ücretsiz sürüme döner:)

tehlikeqi

tehlikeqi

Üye
Oyunlardan sonra kontör atmıştım :D banada paranın geç kesildiğini turbocore demişti :D

windman1981

windman1981

Üye
Ben dün 2 tl lik bir oyun daha aldım. Para kesmemiş. İlginç bir durum. Bende anlamadım.

tehlikeqi

tehlikeqi

Üye
Ben hep gülerim turbocore gulucuğun yanına nokta bırakıyor nasıl yapıyorsa artık :D

windman1981

windman1981

Üye
Bugün satın alma onayı gelmiş ve ücretler kesilmiş arkadaşlar bilginize :)

Tacettinn

Tacettinn

Üye
    Konu Sahibi
Alsın parasını da kurtulalım.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Lisans dusmeside ne oluyor mıllet bal gibi bedava alıor işte uygulamarı ayrıca inninal indirimli kart bazen normaldir az kesmesi

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

YkPkY

YkPkY

Üye
Geç kesiliyor

Buradan hesabını takip edebilirsin

Çırak ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Tacettinn
Tacettinn

Tacettinn

Üye
    Konu Sahibi
Ödeme onayı geldi arkadaşlar.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Banlı olduğum tarihler bunlar gülücüğüm insanlar üzerinde ne kadarda etkiliymiş tekrar başlasammı acaba ::)) ::))
Gidip geldiğin tatiller aklını başına getirmedi ise daha ne diyeyim ki? Sırf o smiley yüzünden kızan insanlar var. Az rahat uslu dur. Bu efendi halini daha çok seviyoruz. ;)

• Beğen
Tepkiler: TurboCall
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaş yapılan tüm alışverişlerin kesintisi yapılır.

İşlemin karta yansıyarak ödeme onayı alması genellikle üç gün sonra gerçekleşmektedir.

:locked:

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt