Valla dhaa düşmedi spider man ile nova iniyor asphalt seriside iniyor

Kartta para olduğu halde kesilmedi . Bikaç güne kesilir yada ücretsiz sürüme dönerBeyler buna benzer bir olay benimde başıma geldi hatta başka bir konuya yazmıştım şöyle ki karta daha para atmadan güvenliği test etmek için satın al dedim satın aldı ve uzun süre kullandım ama dün uygulamanın içine girdim eski haline döndü yani ücretsiz sürüme döndü bir anda ve telefonda kullandığım hotmail adresini sadece mağazayı aktif etmek için kullandığım için kontrol etmiyordum meğersem oraya da ödeme ile ilgili onay maili gelmiş : )

Gülücükler de onun etkisi sanırımOyunlardan sonra kontör atmıştımbanada paranın geç kesildiğini turbocore demişti
![]()
Microsoft bu. İlla kesecektir .Ben dün 2 tl lik bir oyun daha aldım. Para kesmemiş. İlginç bir durum. Bende anlamadım.
Şekil şu .Ben hep gülerim turbocore gulucuğun yanına nokta bırakıyor nasıl yapıyorsa artık![]()
. 
Ben hep gülerim turbocore gulucuğun yanına nokta bırakıyor nasıl yapıyorsa artık![]()
Banlı olduğum tarihler bunlar gülücüğüm insanlar üzerinde ne kadarda etkiliymiş tekrar başlasammı acaba :Şekil şu ..
![]()
) :
)Gidip geldiğin tatiller aklını başına getirmedi ise daha ne diyeyim ki? Sırf o smiley yüzünden kızan insanlar var. Az rahat uslu dur. Bu efendi halini daha çok seviyoruz.Banlı olduğum tarihler bunlar gülücüğüm insanlar üzerinde ne kadarda etkiliymiş tekrar başlasammı acaba :) :
)
Tekrar başlarsan tekrar banlarlarBanlı olduğum tarihler bunlar gülücüğüm insanlar üzerinde ne kadarda etkiliymiş tekrar başlasammı acaba :) :
)