Anladım teşekkürler sağ ol asphalt 5 i satın alayım diyorum da ücretsiz araba yarışı yok doğru düzgün

hesabımı nasıl ekleyeceğim?
yanlış anlaşıldımTelefonu ilk kurarken girdiğin microsoft hesabın varya outlook yada hotmail vs işte o senin hesabın.Soruyu yanlış anlamadıysam cevap bu![]()
daha açıklayıcı yazmalıydım...yanlış anlaşıldımdaha açıklayıcı yazmalıydım...
örnek kredi kartı hesabımı
hotmaile yonlendirdi ama?Menü de cüzdan bölümünden giriyorsun ben bi kaç gün önce Pocket God oyununu satın aldım 7 TL ye
tamamdırBilgisayarından "windowsphone.com" adresinden (telefona tanımladığın) hotmail hesabınla login olup, "hesap ayarları" kısmına gir. Orada "Ödeme bilgilerini düzenle" linkini göreceksin. Oradan kredi kartı tanımlayabilirsin.
teşekkürlerZaten satın aldığınız uygumaları, telefonunuzun başından ne geçerse geçsin "aynı hotmail hesabıyla yapılandırarak" açtığnız sürece telefondaki mağazadan yada bilgisayardan windowsphone.com adresinden girip telefonunuza tekrar ücret ödemeden yükleyebilirsiniz.
Ancak söylediğim gibi; telefonu yeniden ayarlarken aynı hotmail hesabıyla ilişkilendirmelisiniz.
İkincisi; eğer kredi kartınızla aldığınız uygulamalar onay sürecinden geçmemişse kredi kartı ve ödeme bilgilerinizde değişiklik yapamazsınız. Yalnızca yeni kart ekleyebilirsiniz. Onay süreci bazen 1 hafta-10 günü bulabiliyor.
Onay sürecinden sonra kart ve ödeme bilgilerinde değişiklik yapabilirsiniz.
aynı hesabı kullanıyorum :/ ben bu oyunları satın alırken türkiye mağazasından aldım sonra abd mağazasına geçtim onun bi etkisi varmıdır
evet Türkiye mağazasına geçip uygulamalarını ücretsiz yükleyebilirsin.