magazadan oyun satın alma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kurtoglu00

kurtoglu00

Üye
    Konu Sahibi
magazadan oyun satın alma
Slm mağazadan oyun satın alırsam ve sonra sildim veya tlf ye format attım sonra nasıl yüklerim o oyunu

ecel54

ecel54

Üye
format attıktan veya sildikten sonra aynı Microsoft hesabınla girdiysen tekrar üccret ödemezsin. yükle seçeneğine basarak yükleyebilirsin

kurtoglu00

kurtoglu00

Üye
    Konu Sahibi
Anladım teşekkürler sağ ol asphalt 5 i satın alayım diyorum da ücretsiz araba yarışı yok doğru düzgün

windman1981

windman1981

Üye
Mağazadan daha önce satın almış olduğunuz oyunu aradığınızda ilk olarak satın al seçeneği çıkıyor. Satın ala tıkladığımız zaman daha önce bu oyunu satın aldınız bilgisi geliyor ve ücretsiz tekrardan yükleyebiliyorsunuz.

kurtoglu00

kurtoglu00

Üye
    Konu Sahibi
Anladım sağolun ii geceler by

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Asphalt 7 geliyor yakında ;)

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
hesabımı nasıl ekleyeceğim?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Telefonu ilk kurarken girdiğin microsoft hesabın varya outlook yada hotmail vs işte o senin hesabın.Soruyu yanlış anlamadıysam cevap bu :)

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Telefonu ilk kurarken girdiğin microsoft hesabın varya outlook yada hotmail vs işte o senin hesabın.Soruyu yanlış anlamadıysam cevap bu :)
yanlış anlaşıldım :) daha açıklayıcı yazmalıydım...
örnek kredi kartı hesabımı

NUD

NUD

Üye
yanlış anlaşıldım :) daha açıklayıcı yazmalıydım...
örnek kredi kartı hesabımı

Menü de cüzdan bölümünden giriyorsun ben bi kaç gün önce Pocket God oyununu satın aldım 7 TL ye

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bilgisayarından "windowsphone.com" adresinden (telefona tanımladığın) hotmail hesabınla login olup, "hesap ayarları" kısmına gir. Orada "Ödeme bilgilerini düzenle" linkini göreceksin. Oradan kredi kartı tanımlayabilirsin.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Menü de cüzdan bölümünden giriyorsun ben bi kaç gün önce Pocket God oyununu satın aldım 7 TL ye
hotmaile yonlendirdi ama?

- - - Eklendi - - -

Bilgisayarından "windowsphone.com" adresinden (telefona tanımladığın) hotmail hesabınla login olup, "hesap ayarları" kısmına gir. Orada "Ödeme bilgilerini düzenle" linkini göreceksin. Oradan kredi kartı tanımlayabilirsin.
tamamdır :) teşekkürler

yeminli06

yeminli06

Üye
Bende şöyle bi sıkıntı var 6 7 oyun indirdim sonra telim dondu k.v.k verdim formatlı geldi tekrar aynı kredi kartıyla yapcaktım işlem kapattırdılar kredi kartını kabul etmiyor başka türlü olamaz mı ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Zaten satın aldığınız uygumaları, telefonunuzun başından ne geçerse geçsin "aynı hotmail hesabıyla yapılandırarak" açtığnız sürece telefondaki mağazadan yada bilgisayardan windowsphone.com adresinden girip telefonunuza tekrar ücret ödemeden yükleyebilirsiniz.
Ancak söylediğim gibi; telefonu yeniden ayarlarken aynı hotmail hesabıyla ilişkilendirmelisiniz.

İkincisi; eğer kredi kartınızla aldığınız uygulamalar onay sürecinden geçmemişse kredi kartı ve ödeme bilgilerinizde değişiklik yapamazsınız. Yalnızca yeni kart ekleyebilirsiniz. Onay süreci bazen 1 hafta-10 günü bulabiliyor.
Onay sürecinden sonra kart ve ödeme bilgilerinde değişiklik yapabilirsiniz.

yeminli06

yeminli06

Üye
Zaten satın aldığınız uygumaları, telefonunuzun başından ne geçerse geçsin "aynı hotmail hesabıyla yapılandırarak" açtığnız sürece telefondaki mağazadan yada bilgisayardan windowsphone.com adresinden girip telefonunuza tekrar ücret ödemeden yükleyebilirsiniz.
Ancak söylediğim gibi; telefonu yeniden ayarlarken aynı hotmail hesabıyla ilişkilendirmelisiniz.

İkincisi; eğer kredi kartınızla aldığınız uygulamalar onay sürecinden geçmemişse kredi kartı ve ödeme bilgilerinizde değişiklik yapamazsınız. Yalnızca yeni kart ekleyebilirsiniz. Onay süreci bazen 1 hafta-10 günü bulabiliyor.
Onay sürecinden sonra kart ve ödeme bilgilerinde değişiklik yapabilirsiniz.

aynı hesabı kullanıyorum :/ ben bu oyunları satın alırken türkiye mağazasından aldım sonra abd mağazasına geçtim onun bi etkisi varmıdır

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
aynı hesabı kullanıyorum :/ ben bu oyunları satın alırken türkiye mağazasından aldım sonra abd mağazasına geçtim onun bi etkisi varmıdır

evet Türkiye mağazasına geçip uygulamalarını ücretsiz yükleyebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt