Tavsiye Mağazadaki Wow Cam Fake Mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
carew89

carew89

Üye
    Konu Sahibi
Mağazadaki Wow Cam Fake Mi ?

9 mb diyor ve hiç değerlendirilme yapılmamış ? iostaki program ile aynı mı yoksa başka birşeyler mi var altında merak ettim. İndiren oldu mu hiç ?

beats

beats

Üye
Öncelikle sorunu ;
İpucu - Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım | Sayfa 352
İpucu - Nokia Lumia Kullanıcıları Kulübü | Sayfa 847 buradaki konulardan sorarsan hem daha hızlı cevap alırsın hem de konu fazlalığı yaratmazsın,
bu uygulamayı arıyorsun sanırım ios ve androiddeki uygulamanın linkini verseydin kolay anlaşılırdı ve anlamadığım 9 mb uygulamayı yüklemek bu kadar mı zor geldi ?

Ayrıca :sirit:

csH

csH

Üye
:sirit:

carew89

carew89

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle sorunu ;
İpucu - Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım | Sayfa 352
İpucu - Nokia Lumia Kullanıcıları Kulübü | Sayfa 847 buradaki konulardan sorarsan hem daha hızlı cevap alırsın hem de konu fazlalığı yaratmazsın,
bu uygulamayı arıyorsun sanırım ios ve androiddeki uygulamanın linkini verseydin kolay anlaşılırdı ve anlamadığım 9 mb uygulamayı yüklemek bu kadar mı zor geldi ?

Ayrıca :sirit:
öncelik ile ilk verilen konuda cevaplardan çok yazılan bütün cevapların hepsi soru malesef.
bir ikincisi hızlı cevap alırsın diyorsun ama ortada 30 farklı muhabbet dönuyor kim kime nasıl yardımcı olabilecek hayret ediyorum .
Ayrıca 9 mb ı indiren varmı dedim indiriniz demedim farkındaysan yoksa öyle bir şeyi neden sorayım
Ayrıca 9 mb ı kaplayacak alanım bile kalmadı ne yazıkki.Ayrıca::sirit:

beats

beats

Üye
öncelik ile ilk verilen konuda cevaplardan çok yazılan bütün cevapların hepsi soru malesef.
bir ikincisi hızlı cevap alırsın diyorsun ama ortada 30 farklı muhabbet dönuyor kim kime nasıl yardımcı olabilecek hayret ediyorum .
Ayrıca 9 mb ı indiren varmı dedim indiriniz demedim farkındaysan yoksa öyle bir şeyi neden sorayım
Ayrıca 9 mb ı kaplayacak alanım bile kalmadı ne yazıkki.Ayrıca::sirit:
:) şuan cevapladım seni ve bildirim geldi sıkıntılı bir durum değil aynısı o konularda da olacak ve bildirim gelecek neyse verdiğim uygulamaya baktın mı ? o muymuş bari madem kilitlenecek :)

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Tartışmaya gerek yok dikkat ederseniz ,
arayüz , geliştirici adı , uygulamaları ve daha fazlası farklı alakaları yok :oku

carew89

carew89

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim cevaplar için o halde :)

neyse konuyu kilitleyin :D

serecans

serecans

Üye
:sirit: pozu verelim de

osmanmert99

osmanmert99

Üye
:D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Pozlar alınmıştır. :locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt