Mağazadaki daha güzel olan Opera app neden kaldırılmış?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Quantal Quetzal

Quantal Quetzal

Üye
    Konu Sahibi
Mağazadaki daha güzel olan Opera app neden kaldırılmış?

Bu linki ben Opera hakkında araştırma yaparken buldum ve resimlere bakarsak şimdiki Operadan kat kat üstün tasarım olarak. En azından WP çizgilerini taşıyor.

Uygulama nedense yayından kaldırılmış. Önceden deneyip gözden geçiren var mı? Ben olayları 1 seneye yakındır birkaç ağır işim dolayısıyla takip etmeyi bırakmıştım. IE tabanlı mıydı ayrıca? Bilen varsa yazsın meraklıyım

L630 ile gönderildi. İnadına imza!

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Microsoft temizlik yaptı. Resmen adı ve simgesi ile insanları kandırmaya yönelik.

giray38

giray38

Üye
uygulamayı görmedim ama kuvvetli ihtimal ie tabanlı operayla alakası olmayan bir yayıncının uygulamasıdır

Quantal Quetzal

Quantal Quetzal

Üye
    Konu Sahibi
Microsoft temizlik yaptı. Resmen adı ve simgesi ile insanları kandırmaya yönelik duruyor.

Yorumlara baktım da hiç fake yazan olmamış uygulama yazarı kısmında da Windows 8 Dev yazıyor :hmmm

Quantal Quetzal

Quantal Quetzal

Üye
    Konu Sahibi
uygulamayı görmedim ama kuvvetli ihtimal ie tabanlı operayla alakası olmayan bir yayıncının uygulamasıdır

Yorumlar ve yayımcıya bakıyorum herhalde ciddi uygulamadır dedim özellikle resimlerine bakın uygulamanın.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: Quantal Quetzal
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
sahte uygulama

• Beğen
Tepkiler: emz ve Quantal Quetzal
Quantal Quetzal

Quantal Quetzal

Üye
    Konu Sahibi
Sahte olamayacak kadar güzel geldi cezbetti beni neyse daha çok iç geçiririz biz. Android yosması Opera alırım bi dal

csll

csll

Üye
Sahte olamayacak kadar güzel geldi cezbetti beni neyse daha çok iç geçiririz biz. Android yosması Opera alırım bi dal

Başka bi geliştirici ie tabanlı olarak yapmıştı onu orjinali gelince kaldırmışlar

• Beğen
Tepkiler: Quantal Quetzal
Murat Alper

Murat Alper

Üye
sahte uygulama :sirit:

saynesim

saynesim

Üye
Sahte tabiki ondan kaldırılmış çöplük olacağına mağaza kaldırmaları iyi olmuş bence

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
gerekli açıklama yapıldığına göre :locked2:

• Beğen
Tepkiler: emz
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt