Öneri magaza disi uygulamalar

Sponsorlu Bağlantılar

*<hayta>*

*<hayta>*

Üye
    Konu Sahibi
magaza disi uygulamalar
magaza disindan oyun yukledigimde magazada da yuklendi girunuyordu ancak programlarda oyle degil,hele de parali olup da benim fullerini yukledigim uygulamalar.bunlari haliyle magazadan da guncelleaturemiyoruz galiba,her seferinde baska yerlerden yeni surumunu mu bulacgiz.nedenini bilen varsa yardimci olabilir mi?

fk555897

fk555897

Üye
Hiç denemedim ama mağazada satın aldığın uygulamalar internet üzerinden güncelleniyor. Yani bir uygulamayı mağazadan değil de başka biryerden yüklersen kullanıcı adından satın aldığın uygulamalar güncelleniyor.

vaterfa

vaterfa

Üye
magaza harici yuklenen uygulamalar magaza araciligi ile yuklenmez ama magazada yuklendi olarak gorunur. magazaya bagli uygulamalarinolizi gormek icin google playe girip uygulamalarim kismina bakabilirsiniz orda cikan tum uygulamalar magaza araciligi ile guncellenebilir

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
arkadaşların dediği gibi magaza dışı yüklenen uygulamalar yüklendi gözükür ama mağazadan güncelleme yapamazsın bu bir önlemdir normalde paralı uygulamayı dışardan yüklediğinde sanki satın almışsın gibi güncelleme yapılırdı

KırcalıHolding

Üye
Kaçak market yükleyip ordan güncelleyeceksin..coolmarket,blackmart veya aptoide..ama bu tür şeylerin kul hakkına girdiğini unutma..:) buyur burdan yak

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Aynen güncellenmiyor. Ve sendeki eski sürümde kalan bi uygulamaysa mağazada yüklü görünmeyedebilir. Kul hakkı belki telefona milyarlar verip bide uygulamalarına para ödemek saçmalık bence. Ki bu telefonları zaten olduğundan fazla ücret ödeyerek alıyoruz.

KırcalıHolding

Üye
Biri gelip senin ürettiğini ürünü hileyle para vermeden alıp kullandığı zaman eminim kul hakkı diye kendini yirtarsin

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Doğru yırtarım. Kul hakkını biliyoruz çok şükür. Benim lafım geliştiricilere değil anlamadın sen neyse.

*<hayta>*

*<hayta>*

Üye
    Konu Sahibi
Kaçak market yükleyip ordan güncelleyeceksin..coolmarket,blackmart veya aptoide..ama bu tür şeylerin kul hakkına girdiğini unutma..:) buyur burdan yak
peki bu kacak dediginiz market orijinaliyle cakismiyor degil mi?

vaterfa

vaterfa

Üye
hayir cakismiyor

bahaddin53

bahaddin53

Üye
Mobogenie Marketi yükle hem güncellemeler erken geliyor hemde mobogenie market aracılığı ile uygulamayı güncelleyip yükleyebilirsin.Bazı versiyonlarında güncelleye bastığında google playe yönlendiriyor o versiyona denk gelirsen onu kullanma sil direk mobogenie üzerinden güncelleyenini bul onunla yap.Minecrat PE yi yükledim ben güncelleme geldi Mobogenie ile yükledim.Harika uygulama.

Üst Alt