Mafia 2 Türkçe Yama İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Mafia 2 Türkçe Yama İndir
Dünyaca ünlü oyun serilerinden bir tanesi olan Mafia serisinin belkide en popüler oyunu olan Mafia 2 gerek hikayesi gerekse görevleri ile milyonların kalbini kazanmayı başarmıştır. Şahsen benimde severek oynadığım oyunlardan bir tanesi olan Mafia 2 ne yazık ki resmi olarak Türkçe dil desteği ile beraber piyasaya çıkmamıştı. Daha sonrasında Türk ekip tarafından düzenlenen oyun dosyaları sayesinde Mafia 2 Türkçe yama dosyası yayınlanmış ve Türk oyun severler bir hayli mutlu olmuştu.

Mafi 2 Türkçe Yama

Eğer sizde bu efsane seriyi yeniden oynamak veya Mafia 2'yi Türkçe oynamak istiyorsanız tıklayarak Mafia 2 Türkçe yama dosyasını indirmeniz gerekiyor. Dosyayı indirdikten sonra önce Mafia 2 Türkçe yama dosyasını kurmanız ve ardından oyununuzda tüm DLC paketleri varsa DLC Türkçe yama dosyasını kurmanız gerekmektedir.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Kurulum işlemleri bittikten sonra oyunu açarak Türkçe dil desteği ile beraber oynamaya başlayabilirsiniz. Yama kapsamında oyun içi menüler ve oyun içi alt yazıların tamamı Türkçe dil desteğine kavuşacaktır. Siz her ihtimale karşı Mafia 2 save game dosyasının bir yedeğini alın. Eğer yamanın kurulumu sırasında bir sorun çıkarsa ve oyunda hatalar oluşursa oyunu silerek sonra tekrar kurabilir ve kayıt dosyasını geri atarak oyuna kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
 

Ekli dosyalar



Üst Alt