Maemoya symbian uygulamalari nasil kurulur

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

firkoy

Üye
    Konu Sahibi
Maemoya symbian uygulamalari nasil kurulur
Arkadaslar konu hakkinda hic bilgim olmadigindan baslik o sekil.Maemo cogu yerde gördügüm üzere hem maemo,linux,webos,ve dahasi hemde symbianmi symbian 5 mi var birde.Dedigim gibi symbian telefona nasil uygulanir bir sekilde aciklik getirecek arkadaslara simdiden tesekkürler.Bu arada telefona tomtom gibi naviler,Ngage vs gibi programlarda kuruluyormu.

selhey

selhey

Üye
şu ana kadar simbianın n900 de çalışmadıgını biliyorum.. javalar da micro emulator denilen lucuk bir programla acabilirsin...
navigasyon için de sygici kullanabilrisin...forumda var ba da linki:
Sygic Mobile Maps

ayrıca yeni gibisin foruma bir göz gezdirsen senin icin iyi olur dostum....

murattiy

murattiy

Üye
maemo linux cekirdegi kullaniyor belki bir emulator ile yapilir symbian kullanilir umidi hala devam ediyor ama suanda bir gelime yok

tutas_tee

tutas_tee

Üye
bu telefonun en buyuk eksikligi symbian isletimi gibi guzel oyunlar olmamasi ve birde on camerayi kullanamamaktan rahatsizim... yokmu bunlara bir care...

firkoy

Üye
    Konu Sahibi
symbian oyunlarin olmamasi evet cok büyük eksiklik ön kameranin devre disimi? yazmisin benimde yeni aklima geldi yeni farkettim kullanilmiyorsa evet oda bir eksiklik

mustif

mustif

Üye
bu telefonun en buyuk eksikligi symbian isletimi gibi guzel oyunlar olmamasi ve birde on camerayi kullanamamaktan rahatsizim... yokmu bunlara bir care...

Ben ovi'den mirror (ayna) diye programi yukledim arada kendime bakiyorum sac sakal düzgün mü diye :aha:
Birde amsn de ön camera'yi acabiliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt