madem ayın üyesiyim, ben aya gidiyorum :bye2:
Amaru Shady Üye Konu Sahibi doctorrr' Alıntı: ee yuuuuh ama artık fuki alın bunu burdan! Genişletmek için tıkla ... sınır tanımam
doctorrr' Alıntı: ee yuuuuh ama artık fuki alın bunu burdan! Genişletmek için tıkla ... sınır tanımam
Amaru Shady Üye Konu Sahibi Türe' Alıntı: Madem ayın uyesisin Burda isin ne mubarek Roketini kap git Nasa ya Yollasinlar seni Ay a Genişletmek için tıkla ...
Türe' Alıntı: Madem ayın uyesisin Burda isin ne mubarek Roketini kap git Nasa ya Yollasinlar seni Ay a Genişletmek için tıkla ...
Metin MF Üye doctorrr' Alıntı: O değilde cennetten arsa satanlar vardı bi' ara... Te allaam yaa... Genişletmek için tıkla ... cennet emlak
doctorrr' Alıntı: O değilde cennetten arsa satanlar vardı bi' ara... Te allaam yaa... Genişletmek için tıkla ... cennet emlak
Türe Üye Metin' Alıntı: cennet emlak Genişletmek için tıkla ... Cennet emlak geldi buraya uh Size arsa satmaya uh Haydi gelin size de satsin uh Sattigini sandigi urun-u hayalini uh
Metin' Alıntı: cennet emlak Genişletmek için tıkla ... Cennet emlak geldi buraya uh Size arsa satmaya uh Haydi gelin size de satsin uh Sattigini sandigi urun-u hayalini uh
Amaru Shady Üye Konu Sahibi Türe' Alıntı: Cennet emlak geldi buraya uh Size arsa satmaya uh Haydi gelin size de satsin uh Sattigini sandigi urun-u hayalini uh Genişletmek için tıkla ...
Türe' Alıntı: Cennet emlak geldi buraya uh Size arsa satmaya uh Haydi gelin size de satsin uh Sattigini sandigi urun-u hayalini uh Genişletmek için tıkla ...
Baydırman Moderator Tavuklar çiçek açmış Ellerinde poğaça Madem yüzme bilmiyordun Niye çıktın ağaca Alakaya maydanoz Bu ne biçim lacivert Ben köyümü özledim Yaşasın Cumhuriyet
Tavuklar çiçek açmış Ellerinde poğaça Madem yüzme bilmiyordun Niye çıktın ağaca Alakaya maydanoz Bu ne biçim lacivert Ben köyümü özledim Yaşasın Cumhuriyet