Madem onlar yapmıyor biz yapmaya çalışalım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
Madem onlar yapmıyor biz yapmaya çalışalım!
2016da sonu gelecek bir işletim sistemine artık doğru düzgün destek veren oyun çıkaran yok nokia bile oyun portlama işine hep beraber girmeyi deneyelim bilgili kişilerle birlikte kendimize bir şeyler yapalım benim pek bilgim yok ama kaynak kodları gerekiyormuş ben buldum şimdilik

http://maniacdev.com/2010/06/35-open-source-iphone-app-store-apps-updated-with-10-new-apps/

lütfen yardım edecekseniz yorum yapın. Tüm maxicep ailesi desteklerinizi bekliyoruz

ANIL

ANIL

Admin
bu kodları qt çevirmek gerekiyor.

larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
var mı kodları qtye çevirmeyi bilen

larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
sen çevirebiliyor musun

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Zor iş :d:

larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
ya yapabilen yorum yapsın dıyorum birlikten kuvvet doğar elbette yapılabılır zor dıye pes mi edelim :nono:

hizan

hizan

Üye
evet gerçekten de zor iş.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
bir hayal peşindesiniz umudunuzu kırmak istemem ama hadi demekle olmuyor malesef ben türkçe çeviri için elimden geldiği kadar konu açtım araçları sundum anlatımı resimli yaptım bu kadar basit birşey için bile 3 5 kişi heveslenip çeviri yaptı siz portlamaktan bahesdiyorsunuz daha neyin ne olduğunu bilmeden hadiyin diyorsunuz e hadi göreyim sizi şaşırtın beni tüm bilgi ve araçları vereceğim Qt creator indirin önce 1.3 gb sonrasına sonra bakarız

tempestshine

tempestshine

Üye
Kim uğraşacak onunla yaw

kuralsiz9

Üye
pek yapabilicek bir şey olduğunu sanmıyorum koskoca şirketler mühendisler oturup oyun yapıyor biz oturup bir saat bilgisayar başına hadi oyun yapalım diye bir şey olmaz bence de boş hayaller

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Boş hayal boş.....

AмσηR@

AмσηR@

Üye
yarına kadar yetişir demi :D

larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
peki ümit yoksa :locked:

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Ben denedim ama ilk 5 kod dışında karşılığını bulamadım.4'ü atladım,5'i atladım,6'yı atladım derken baktım ilk bölüm bitmiş fakat sadece 3 kodun karşılığını bulabilmişim: play,pause,stop.Vazgeçtim.Gerçekten bilen tek kişi veya yarım bilen onlarca kişiyle yapılmaz,gerçekten bilen onlarca kişi lazım.

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Ben denedim ama ilk 5 kod dışında karşılığını bulamadım.4'ü atladım,5'i atladım,6'yı atladım derken baktım ilk bölüm bitmiş fakat sadece 3 kodun karşılığını bulabilmişim: play,pause,stop.Vazgeçtim.Gerçekten bilen tek kişi veya yarım bilen onlarca kişiyle yapılmaz,gerçekten bilen onlarca kişi lazım.

Bencede birinin kaçırdığını öbürü görür :oke:

doctorrr

doctorrr

Üye
yurt dışı forumlarda varmıdır acaba deneyen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt