Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mad_gril doqumqünün kutlu olsun..
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ouSahin
Üye
Konu Sahibi
Mad_gril doqumqünün kutlu olsun..
Ya altta qördüm ilk ben kutlamak istedimm
Doqumqünün kutlu olsun nice mutlu senelere...
omayra
Üye
Doğum günün kutlu olsun mad_girl. Kocaman kız oldun mu artık Nice yıllara, sevdiklerinle, sağlıklı, huzurlu ve mutlu olarak...
Ozan
Admin
Nice mutlu ve sağlıklı yıllara
kurt bey
Üye
mutlu yıllar mad_girl
a21a
Emekli Yönetici
Mutlu yıllar mad_girl
Sağlık, mutluluk dolu uzun ömürler dilerim.
manyak!
Üye
mutlu yıllar kızzinş her yaşın 18 kadar tatlı geçer
Altun.
Üye
wayy be sende koca kız oldun be mad_girl
nice senelere
prince of hell
Üye
kankaaaaaam nice yıllara benden hızlı büyüyosun valla
mAd_girL
Üye
eheheeh çççççççççooooooooooookkkkkkkkkkk teşekkür ederim maxicep burda oldugum her sene çok güzel kutladınız hepiniz saolun varolun büyüdüm büyüdüm heralde tekrar cok tşkr ederim :hepinizecicekverenmerve:
CooL'n'Quiet
Üye
bu bile büyüdü la xD
yaslanıoz breh...
doum günün kutlu olsun la merviq xD
ibonline
Üye
Nice mutlu huzur dolu senelere Mad_girl.Yeni yaşın sana huzur olsun mutluluk olsun.İyiki varsın iyiki doğdun... ben yaşlanıyorum ... eheueheueheheu bunu senden öğrendim oki doki...
mAd_girL
Üye
ehehe bu nedir ben büyüdüm diye herkesi yaşlılık korkusu almış :?sl?k vee tekrar teşekkür ederim herkese :b
POWER
Üye
İyiki doğrdun merveee....
NeedLeFLuff
Üye
Nice mutlu yıllara.
Exalans
Üye
nice mutlu ve maxili yıllara mad iyiki doğdun
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
Nice yıllara Merve.
Yanlız başlığa bittim ben mad_gril
POWER
Üye
Ahmet yok öle bişey benden çok yaşıyacaksın
mAd_girL
Üye
: ) adam kibarlık etmiş kutlamış ya başlığın yanlış yazılmasının ne önemi var cıkcıkcık saolun hepiniizz
DefectoR
Üye
Canım dün görmedim konuyu, mutlu yıllara inşallah bu arada dip not olarak senin doğum günün ( dün ) benim için aynı zamanda anlatılması güç derecede mutlu ve güzel bir günümdü, senin uğurun geldi artık
Nice mutlu yıllara abicim...
c3r3n
Üye
merwejim bnd yenı gördüm konuyu brz gec oldu amma doğum gunun kutlu olsun.herseın gönlünje olması dileklermle ))