Joker
Emekli Yönetici
Tıbbi bir işnasıl bir iş bu![]()

Tıbbi bir işnasıl bir iş bu![]()

hayırdır neden bu işten sonra buluşuyoruz kobaymıyız bizTıbbi bir iş![]()

şekil 1a benBeni ilk kez görenler var![]()
Gece gece koltuktan düşüyordumhayırdır neden bu işten sonra buluşuyoruz kobaymıyız biz![]()
yok ya ben bilerek buluşmuyorum.Şöyle söyleyeyim bir hastalğım var.Bulaşıcı değil korkmayın.
onunla uğraşıyorum ondan kurtulayım sıra buluşmalara da gelecek 
Anladım kardeşim geçmiş olsun Allah şifa versinGece gece koltuktan düşüyordumyok ya ben bilerek buluşmuyorum.Şöyle söyleyeyim bir hastalğım var.Bulaşıcı değil korkmayın.
![]()

Allah razı olsun kardeşim,eksik olmaAnladım kardeşim geçmiş olsun Allah şifa versin![]()

Aynen öyle. Ben sakallı olanımSiyah gömlekli olan galiba mavi gömlekli cocuklarinizdir

Seninle bir buluşamadık zatenGüzel buluşma olmuş.Yaprakların karizmasının yanında sizinki biraz sönük kalmış ama neyseadamlarım benim ya
![]()
lisimili:Ne olacak hastaysan ya! Cüzzamlı mısın sanki mübarek. Cumartesi saat 2'de mescidi selâm tramvay durağına geliyorum. Beni ordan al.Gece gece koltuktan düşüyordumyok ya ben bilerek buluşmuyorum.Şöyle söyleyeyim bir hastalğım var.Bulaşıcı değil korkmayın.
![]()
Bekle dede ilk sırada sen varsın zatenNe olacak hastaysan ya! Cüzzamlı mısın sanki mübarek. Cumartesi saat 2'de mescidi selâm tramvay durağına geliyorum. Beni ordan al.
abi öyle değil devamlı hastanedeyim ondan.Çok bir yere çıkamıyorum zaten.Ama az kaldı,son işlemler yapılıyor.Bitsin,toplu bir buluşma düzenleriz. 
Dedem senin memleket neresi ?Beni ilk kez görenler var![]()
Hadi öyle olsun bakalımBekle dede ilk sırada sen varsın zatenabi öyle değil devamlı hastanedeyim ondan.Çok bir yere çıkamıyorum zaten.Ama az kaldı,son işlemler yapılıyor.Bitsin,toplu bir buluşma düzenleriz.
![]()

Kimlikte Samsun yazıyor ama hanım Diyarbakır'lı olduğu için bende otomatik olarak hanım köylüyümDedem senin memleket neresi ?

Kimlikte Samsun yazıyor ama hanım Diyarbakır'lı olduğu için bende otomatik olarak hanım köylüyüm![]()

Erkek adam karıköylü olur dünür

Bilemiyorum abi bu sene çok yoğunum üni sınavı derdim var@Buğra ve @Dede buluştu
Bu konu ne zaman açılacak rom dizaynır![]()

Allah razi olsun kardeşimAllah bağışlasın çocuklar çok tatlı. Allah analı babalı büyütsün abi![]()