Mad eagle hakkında ne biliyorsunuz ?

doctorrr

Üye
Valla hafız kafa adam, çok ince düşünür, çalışmalarında da çok titizdir tam teşekkürlüdür Sosyal bi' insandır forumun her bölümünde görebilirsiniz... Sohbeti iyidir sıkmaz, germez, açar böyle Boş goygoylara girmese de çevrilen geyiklere girmez değil... Yönetici olduğundan beri değişen bişey yok garip olan da o dur. Halis abi aynı Halis abi...

Tepkiler: Mad EagLe
    Konu Sahibi

sağol doctorrr titizimdir her konuda uğraşırım daha sonra uğraşmamak için en iyisini yapmaya çalışırım paylaşım yapacaksam faydalarına olsun isterim uğraştırmak istemem sosyallik konusunda haklısın galiba herkes öyle söylüyor sadece forum için değil özellikle arkadaşlarım bu durumdan şikayet etmeye başladı finaller yaklaştığı için yönetici oldum diye değişmedim tabiki bu benim için değil diğer mod arkadaşlarımız içinde geçerli

doctorrr

Üye
Yok hani diğer abiler yönetici olunca daha böyle bi' ciddi oldular sohbetlere girmez oldular Ama sen baya baya geyiğe giriyorsun bizle Üslubunda da herhangi bir değişme olmadı

Konu Sahibi

Yok hani diğer abiler yönetici olunca daha böyle bi' ciddi oldular sohbetlere girmez oldular Ama sen baya baya geyiğe giriyorsun bizle Üslubunda da herhangi bir değişme olmadı
şikayetler oluyor düzenlenmesi gereken taşınması gereken şeyler oluyor görüldüğü gibi kolay değil benim bölümler biraz daha sakin ve sürekli aktif olduğum içindir hem geyik demeyelim sohbet diyelim

Forumda sevdiğim,saydığım belli başlı kişilerdendir kendisi. Zamanla daha çok tanışıp kaynaşıcaz

Konu Sahibi
Sağol Mert inşallah

MrExpert

Üye
İyi birisin gördüğüm kadarıyla ...

Resmini gördüm