Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Machinarium v1.6.13 Apk Mediafire En Son Sürüm
Sponsorlu Bağlantılar
uqurykn
Üye
senn verdiğin linki kurdum data dosyasıda var o link de onuda gerekli yere attım lisans hatası veriyor. sadece apk dosyasını kurdum hiç bişey olmadı sadece ekranda çıkış butonu var
Mskrc
Üye
Konu Sahibi
Google Play den AppInstaller yukle oyle dene bakalim bi
saque
Üye
Ben app installeri yukledim ama bos gosteriyo oyunu nasil gostericez app installere anlamadim
- - - Eklendi - - -
Nasil yapicam taratiyom bisiy bulmuyo
- - - Eklendi - - -
Indirdigim oyun dosyasini nereye aticam
Mskrc
Üye
Konu Sahibi
Kardeşim ES Dosya Yoneticisini indir. Sonra Oyunu indirdiğin yeri bul ve rar dosyasini aç. Direk APK gelir zaten sonrada bas ve çalıştir
saque
Üye
X plorer ile oyunu kuruyom ama acinca lisans hatasi veriyo apk dosyasi var ama olmuyo
Mskrc
Üye
Konu Sahibi
Kardeşim bor sorun olsa diğer herkeste olurdu bende olurdu. Ilk once apk yi yukleyeceksin obb dosyalarıni sd ye atmadan sonrada obb leri atacaksin obb leri ise /Android/OBB ye atacaksin zaten apk yı kuruduğunda OBB de oyunun dosyalarını atman için sana bir klasör oluşturuyor zaten
uqurykn
Üye
senn o obb dediğin yerde zaten data klasörü var ve aplk yi kurnca oraya bi dosya açıyor orayada atyorum hiçbirşey değişmedi .neyse buna bir çözüm bulunacak gbi değil
Mskrc
Üye
Konu Sahibi
Bence her şeyi sil ilk apk yi kur sonra obb ye at dosyayi yapan yapmiş kardeşim neyse kolay gelsin
Mskrc
Üye
Konu Sahibi
Upup
Mskrc
Üye
Konu Sahibi
Upup
- - - Eklendi - - -
upup
Mskrc
Üye
Konu Sahibi
Upup
maktama
Üye
Apk'yı kurdum, klasörü Android/obb klasörüne attim. Oyun tak diye çalı§tı. Teşekkürler.
Mskrc
Üye
Konu Sahibi
Upup
- - - Eklendi - - -
upup
Mskrc
Üye
Konu Sahibi
Upup
saque
Üye
Apk yi kurdum klasoru obb nin icine attim calisti diyorsun bu klasor hangi klasor
Bende apk yi kuruyom kurduktan sonra hangi klasoru obb nin icine atiyorum bu klasor nerde bir yardimci olun lutfen
Apk yi kurdum klasoru obb nin icine attim calisti diyorsun bu klasor hangi klasor
Bende apk yi kuruyom kurduktan sonra hangi klasoru obb nin icine atiyorum bu klasor nerde bir yardimci olun lutfen
Gerçekten bunu soruyor musunuz?!!!?:banghead:
indirdiğiniz zip dosyasinin içine bakmadiniz sanirim!!! Orda sadece 1 apk ve 1klasör var(bir de ApkArchive.url dosyasi var ki bize gereksiz). Hani karıştıracak bir şey de yok.
şimdi baktim Link sağlam. 15 dakka önce bir önceki mesajimi atarken de bakmistim ozaman da saglamdi.
Mskrc
Üye
Konu Sahibi
Bende baktım kardeşim şu an link sağlam. Ölü olduğu zaman hemen değiştiriyorum zaten merak etmeyin. Ayrıca apk yi kurduktan sonra android obb dosyasında oyunun obb dosyasi boş dosya olarak otomatik açılır senin yapman gereken tek şey zip te ki obb dosyasini android/obb oyun için otomatik açılan dosyaya çıkartmak.