M9 u satıp iphone 6s alınmalı mı?

wpfurkan

Üye
bence boşver bendede m8 var htc candır

Tepkiler: iphonedoocu

0343434

Üye
Yalnız bende iPhone 6 kullanıyorum ve şarj bana bir gün yetiyor. Akşam eve gelince de şarja takıyorum. Burada yanlış bilgilendirme yaparak arkadaşı yanlış yönlendirmeyelim ki 6/6S Plus zaten neredeyse 1,5 günden fazla götürüyor. Ama geri kalan konularda dediklerinize katılıyorum.

Tepkiler: silivriserdar ve iphonedoocu
    Konu Sahibi
Benim m9 1 gun rahat goturuyor oyunla muzikle cok ilgilenirim. Iphone 6 vardi bende daha once. Hemen hemen ayni sarj durumlari.

6 plus kullanıyorum şarjı 1 günü rahatlıkla çıkarıyor bencede yanlış bilgilendirme olmuş apple cihazlar okadar kötü pil ömrü sunmuyor bi önceki telefonum 5s idi oda günü çıkarıyor

Tepkiler: silivriserdar ve 0343434

0343434

Üye
Benim m9 1 gun rahat goturuyor oyunla muzikle cok ilgilenirim. Iphone 6 vardi bende daha once. Hemen hemen ayni sarj durumlari.
Zaten 6 kullandıysanız iOS işletim sistemini en rahat bir şekilde deneyimlemiştirsiniz. Bence 6S almak eğer çok da fark ödemeyecekseniz değer. Konuyu Android forumunda açarak farkındaysanız sürekli taraflı yorumların çıkmasına yol açmış. Benim size tavsiyem bu konuyu daha tarafsız bir ortamda dile getirip tavsiye almanız.

Tepkiler: silivriserdar
6 plus kullanıyorum şarjı 1 günü rahatlıkla çıkarıyor bencede yanlış bilgilendirme olmuş apple cihazlar okadar kötü pil ömrü sunmuyor bi önceki telefonum 5s idi oda günü çıkarıyor

Arkadaşımın IPhone 5 i var. Günde en az 2 kez şarja takıyor. Oyun oynamıyor. Ben buna dayanarak şarj konusunda açıklama yaptım. IPhone 6 da bu kadar iyileşme olduğunu tahmin etmiyordum. Yanlışımı düzelttiğiniz için

bn eskiden ip5 kullanıyordum şarjı çok rahat 1 gün gidiyordu arkadaşının telefonu eskidiği için öyle olmuştur batarya değiştirsin

iPhone 5 zaten pil sorunlu bir cihaz. Zaten 3 seneyi deviren cihaz pek sağlıklı batarya beklememek lazım. Kaldı ki iPhone 5 çıktığında Samsung Galaxy S3 çıkmıştı. Her ikisini kıyaslayarak iOS android farkları Hakkı'nda az biraz bilgi edinebilirsiniz.(Samsung örnek herhangi bir cihaz olabilir)
Sistemi kişiselleştirmeye cihazı stabilize icin kırk takla atmak ise eğer ben onu note 3'te fazlasıyla yaptım

hilenteg

Üye
M9 cok iyi cihazdir ama androidi hakkiyla kullanmiyosan zaten degistirebilirsin deger mi ? Bu kisiseldir sen cevaplarsin. Ancak android ozellestirmeyi kernel ayarlariyla oynamayi sana ozel bi cihaz yaratmayi seviyosan aman uzak dur pisman olursun. Bide bakmissin habire duvar kagidi degistiriyosun

Konu Sahibi
vazgectim 6s ten birde bi sıkıntım var. Bu telefonun (m9) modern combat 5 te kasmasi normal mi? Daha cok multiplayer oynarken kasiyor :/ ve real racing 3 de buna dahil.

smh60

Üye
Kesinlikle normal değil rr3 benim c4 de bile akıcı

Snapdragon 810 ısınıyor dur

Htc serisini hiç sevmiyorum. Param olsa iosa da geçmem ama belkide Androide alıştığım içindir herşey yabancı ve zor geliyor. Note 5 alabilirsin yada edge serisi falan

smh60

Üye
Markası ne olursa olsun kasmaması lazım snapdragon 810 sonuçta bu mtk6589 değil