wpfurkan
Üye
Yalnız bende iPhone 6 kullanıyorum ve şarj bana bir gün yetiyor. Akşam eve gelince de şarja takıyorum. Burada yanlış bilgilendirme yaparak arkadaşı yanlış yönlendirmeyelim ki 6/6S Plus zaten neredeyse 1,5 günden fazla götürüyor. Ama geri kalan konularda dediklerinize katılıyorum.Aynen öyle.Ne yapacağına bağlı.
Eğer meraklıysan, kullanacağın işletim sistemini kendine göre özelleştirmek (hatta zamandan ve şarjdan tasarruf etmek) istiyorsan android FOREVER.
Ama diyorsan ki "Cihazı alayım. Uygulama indirip kullanayım. Şarjı sorun değil. Günde 2 kez de şarja takarım, 4 kez de takarım." Al bir IOS cihaz. Bir de taşınabilir şarj aleti alırsın. Standart kullanıcı olarak devam edersin hayatına.
Benim m9 1 gun rahat goturuyor oyunla muzikle cok ilgilenirim. Iphone 6 vardi bende daha once. Hemen hemen ayni sarj durumlari.Yalnız bende iPhone 6 kullanıyorum ve şarj bana bir gün yetiyor. Akşam eve gelince de şarja takıyorum. Burada yanlış bilgilendirme yaparak arkadaşı yanlış yönlendirmeyelim ki 6/6S Plus zaten neredeyse 1,5 günden fazla götürüyor. Ama geri kalan konularda dediklerinize katılıyorum.
Zaten 6 kullandıysanız iOS işletim sistemini en rahat bir şekilde deneyimlemiştirsiniz. Bence 6S almak eğer çok da fark ödemeyecekseniz değer. Konuyu Android forumunda açarak farkındaysanız sürekli taraflı yorumların çıkmasına yol açmış. Benim size tavsiyem bu konuyu daha tarafsız bir ortamda dile getirip tavsiye almanız.Benim m9 1 gun rahat goturuyor oyunla muzikle cok ilgilenirim. Iphone 6 vardi bende daha once. Hemen hemen ayni sarj durumlari.
Yalnız bende iPhone 6 kullanıyorum ve şarj bana bir gün yetiyor. Akşam eve gelince de şarja takıyorum. Burada yanlış bilgilendirme yaparak arkadaşı yanlış yönlendirmeyelim ki 6/6S Plus zaten neredeyse 1,5 günden fazla götürüyor. Ama geri kalan konularda dediklerinize katılıyorum.
6 plus kullanıyorum şarjı 1 günü rahatlıkla çıkarıyor bencede yanlış bilgilendirme olmuş apple cihazlar okadar kötü pil ömrü sunmuyor bi önceki telefonum 5s idi oda günü çıkarıyor
bn eskiden ip5 kullanıyordum şarjı çok rahat 1 gün gidiyordu arkadaşının telefonu eskidiği için öyle olmuştur batarya değiştirsinArkadaşımın IPhone 5 i var. Günde en az 2 kez şarja takıyor. Oyun oynamıyor. Ben buna dayanarak şarj konusunda açıklama yaptım. IPhone 6 da bu kadar iyileşme olduğunu tahmin etmiyordum. Yanlışımı düzelttiğiniz için
Sistemi kişiselleştirmeye cihazı stabilize icin kırk takla atmak ise eğer ben onu note 3'te fazlasıyla yaptımAynen öyle.Ne yapacağına bağlı.
Eğer meraklıysan, kullanacağın işletim sistemini kendine göre özelleştirmek (hatta zamandan ve şarjdan tasarruf etmek) istiyorsan android FOREVER.
Ama diyorsan ki "Cihazı alayım. Uygulama indirip kullanayım. Şarjı sorun değil. Günde 2 kez de şarja takarım, 4 kez de takarım." Al bir IOS cihaz. Bir de taşınabilir şarj aleti alırsın. Birçok kişi gibi normal kullanıcı olarak devam edersin hayatına.
vazgectim 6s tenM9 cok iyi cihazdir ama androidi hakkiyla kullanmiyosan zaten degistirebilirsin deger mi ? Bu kisiseldir sen cevaplarsin. Ancak android ozellestirmeyi kernel ayarlariyla oynamayi sana ozel bi cihaz yaratmayi seviyosan aman uzak dur pisman olursun. Bide bakmissin habire duvar kagidi degistiriyosun
Hayir isinmadan degil. Normal bi sicaklik var. Baslar baslamaz da ufakdan kasiyo ztn.Snapdragon 810 ısınıyor dur
Real racing işte
HeeReal racing işte
Samsunga tobeliyim aman uzak dursunHtc serisini hiç sevmiyorum. Param olsa iosa da geçmem ama belkide Androide alıştığım içindir herşey yabancı ve zor geliyor. Note 5 alabilirsin yada edge serisi falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?