messevim
Üye
-
Konu Sahibi
-
s4 daha güzel olur diye zanndiyorum note 3 dahada süper zaten note 3 almayı düşünüyorum çıkarsa yoksa s4 tabi Allah izin verirse garantiymiş gibide konuşmayalım bilgi içinse teşekkürler
eline sağlık
bu ppi değeri çok olursa mı iyi az olursa mı
- - - Eklendi - - -
sanırım aradığım telefon bu olabilir
S4! 1.8 ghz olacagini duydum
herkezin aradığı o ppı değeri yoğun olursa renklerde yoğun ve keskin olur gerisini sen düşün bende 2 ghz diye duydum ama biraz zor gibi ve fazla
Tamindirde haberini gördüm kesin kaynak yok evet ama S4 için 1.8 Ghz çekiz çekirdekli exynos 5 olacağı yazıyor. Mali gpu, 13 mp kamera, 4.99 inc süper amoled ekran. Tam bir canavar
Eğer hoşuna gitmiyorsa Xperia Z falan değişik tatlar arasamsung kendini aştı bu android te artık..
ama niyedir bilmem samsung markası bana çok itici...
Eğer hoşuna gitmiyorsa Xperia Z falan değişik tatlar ara
Tamindirde Lumia 920 incelemesini izledim bence değmez. Yeni bir işlerim sistemi olduğu için çok eksikleri var. Ama kişiden kişiye zevk değişir karar sizde
lumianın daha 3-4 senesi falan var hatta wp8in ama androidi al kullan sıkılırsan 2-3 seneye satar öyle alırsın wp8 bence androidde ilk alınacak marka samsung sonra htc sonra sony vs ... bunlardan şaşmamak lazım samsung nasıl itici geliyor onu da anlamadım
forum lar dada sony e falan bulaşmayın diyorlar.
bence değişik tatlar arayacak san lumia ya geçeceksin..
Hacı bende neo v var neden sın8fındaki tum telefonlardan %7 daha yuksel çözunurluk var ve ekran led yani super. İscilik ve tasarim da ayri bise sen bi kullan da gel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?