m.facebook hatası s5620

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

titanyum06

Üye
    Konu Sahibi
m.facebook hatası s5620
merhaba arkadaşlar bende şöyle bi hata var telf. samsung monte normalde ara sıra aldığım hata şimdi sürekli alıyorum telef. kendi tarayıcısından m.face ya bağlandığımda ( bağlantı hatası-tekrar deneyin) hatası alıyorum ama bu olay opera mini de olmuyo orda herşey düzgün bu hata ile karşılaşan yada çözümünü bilen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

acq

Üye
merhaba arkadaşlar bende şöyle bi hata var telf. samsung monte normalde ara sıra aldığım hata şimdi sürekli alıyorum telef. kendi tarayıcısından m.face ya bağlandığımda ( bağlantı hatası-tekrar deneyin) hatası alıyorum ama bu olay opera mini de olmuyo orda herşey düzgün bu hata ile karşılaşan yada çözümünü bilen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

evet bende de son 1 haftadır aynı sorun var nedenini bilenler yazarlarsa sevinirm şimdiden teşekkürler

Tolga3521

Tolga3521

Üye
Aynn :vur

acq

Üye
admin bize yardımcı olabilir misiniz?

bygezen

Üye
aynı sorun bendede var çözümü yokmu bunun

emrecoco

Üye
ben m.facebook.com giriyorum giriş basiyorum sonra baglantıda hata war ama her siteye girio sadece buna girmiyor :S yardım admin pLSSSSSSSSSSS lütfen yalwarırım sabahtan beri buna ugraşiyorum türkceli 51 kere aradim konustm

Connors

Üye
Arkadaslar bende o sorunu yasadim bi kac gün tekrar dene hatasi alip duruyordum bende operadan giriyordum hata vermiyordu.Artik kendi tarayicimda da hata almiyorum dünden bu yana ve m.facebook da da yerini bildir özelligi gelmis mobilde yoktu simdi o özellik m.facede de var sanirim güncellemedn kaynaklanmis artik hata almiyorum.

-Emre

-Emre

Üye
arkadaşlar bi de şeklinde girmeyi deneyin olur belki .s

----------Eklendi @ 02:12:14 ---------- Yazıldı @ 02:10:12 ----------

link verince isim yazdı direk şöyle yapın
www-google-com@facebook-com tireleri nokta yapıp girin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt