M.3.R.a.K :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yasminozz

Yasminozz

Üye
    Konu Sahibi
M.3.R.a.K :)
Tel. değiştircem ve Nokia e72 ile N97 arasında kaldım...siz ne dersiniz,hangisi daha iyi.. ??

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
e72 n97 vasat bir tel olduğu bir çok telde ortaya çıktı zaten :D

Samsun55''

Samsun55''

Üye
n97 al derim bence :) 3 4 ay çakmasını kullanmıştım zamanında :ehe

Mert

Mert

Üye
E72 daha şık:hmmm

MetQ7

MetQ7

Üye
N97 daha güzel:oke:

Yasminozz

Yasminozz

Üye
    Konu Sahibi
çok kararsız kaldım... :hmmm

Starsley

N97 al özellik olarak daha iyi şıklık dersen e72

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
N 97 :)

Utku

Utku

Üye
n8 al klavyeli şartsa e72

Yasminozz

Yasminozz

Üye
    Konu Sahibi
yaa aslında bnm gönlüm e72 de... :D

Starsley

O zaman onu al

Yasminozz

Yasminozz

Üye
    Konu Sahibi
hem dokunmatik hem klavyeli diye de n97 ye gidiyo aklım arada... :ehe

Starsley

:D Bak eğer alabilme fırsatın varsa kesinlikle n97 al e72 yi ezer geçer ama sırf görüntü dersen e72

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
E72 :)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
n97 alma bende minisi var berbat zamanında ona 1.200 lira para vermiştim sesi dışarıya çok kötü veriyo sesi çızırtılı çıkartıyo ben alma derim

pRime.

pRime.

Üye
Herkesin N97 dediğine bakma, E72 al rahat et. N97 E72ye göre çok ağır kalıyor N97. Özellik olarak daha fazla şey vaad ediyor ama 128MB RAM ve 434Mhz işlemci bu telefona yetmiyor ve yakışmıyor da. Ben şahsen kullandım ve örneğin internette gezinirken Opera Mobile'de telefonu yatay ekrana alınca RAM yetmediği için bazen programdan atabiliyor.
E72'de rahatça 9 sekmeye kadar sayfa açabilirken N97de en fazla 7ye ulaşabildim. (hafıza yetersiz uyarısı ala ala) Zaten sonrasında programdan attı.
Peki N97 kötü mü? Çok güzel bir telefon fakat daha hızlı ve daha çok RAM'i olmalıydı...
Sonuç olarak E72'yi öneririm, daha sağlam, daha şık(bana göre), daha hızlı, ve daha stabil bir telefon.
Hala N97 aklında kaldıysa da bir de C6'ya (C6-01 değil) göz at. Fiyatı daha uygun ve 3 aşağı 5 yukarı N97 ile aynı özelliklere sahipler.

Yasminozz

Yasminozz

Üye
    Konu Sahibi
ben özellik aramıyorum çok,çünkü kullanmıyorum..benim için görüntüsü,sesi ve kamerası önemli...ikisine de baktım güzeller ama e72 daha ağır basıyo kafamda...beyaz alıcam ve sanırım e72 de daha güzel duruyo sanki ne dersiniz...offff :ehe

--------------- Ekleme ---------------

:ehe

harbi harbi kararsızsın abi

sorma samsunlu yaaa... :ehe

pRime.

pRime.

Üye
Ben şiddetle E72 öneriyorum. Pişman olmazsın.

Yasminozz

Yasminozz

Üye
    Konu Sahibi
evet sanırım onu alacağım bakalım... :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt