LYS geldi beyler ! [SİNİR-STRES-TANSİYON-BAŞ AĞRISI - HEYECAN - EL TİTREMESİ] başladı yardım..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
LYS geldi beyler ! [SİNİR-STRES-TANSİYON-BAŞ AĞRISI - HEYECAN - EL TİTREMESİ] başladı yardım..
Evet beyler YGS'nin 453 puanın ardından. Artık ne olacağımızın belli olacağı sınav geldi çattı. Yarın LYS sınavı var.

ilk puanım 453 oldugu için başlıkdaki giti şeyler olmaya başladı. Sonuçta bu LYS boru değil aga. Mat-2 / Fizik-2 / kimya-2 vs.vs hiç alışık olmadığımız sorular gelecek. Ve ben her zamanki gibi en başta kek soru + mat1 sorusu arayacağım :ehe:fkr:

Ve bu veda konuşmasıydı. Ya yapamassam gibi sorular kafamın içinde halay çekiyorlar. :vur

Görüşmek üzere dua edin bol bol hakkınızı helal edin görüşmek üzere.. somuru::bye2:

Revengeful

Emekli Yönetici
Ankara'nın gururu somuru:

• Beğen
Tepkiler: FlaxLy

Revengeful

Emekli Yönetici
Sonunda liseli olmaktan kurtuluyorsunuz ha :ehe

• Beğen
Tepkiler: FlaxLy
FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
Sonunda liseli olmaktan kurtuluyorsunuz ha :ehe

Hacı mezun oldum kurtuldum. :ehe Hani önceden derlerdi ya çalış çalış sonra başını duvarlara vurursun diye. Sanırım o duygu bende başladı. Ne yapacam ne edecem diye stresliyim :ağlarım:

Revengeful

Emekli Yönetici
YGS LYS, ünideki sınavların yanında halt yemiş :ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
Üni başka bir dünya ama ya.. Süper ortam :D Sen gazi inşaat düşünüyordun diye hatırlıyorum :D

FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
Üni başka bir dünya ama ya.. Süper ortam :D Sen gazi inşaat düşünüyordun diye hatırlıyorum :D

He ya gazi inşaat düşünüyorum Tandoğandaki :D Zaten herkes öyle diyor Üni ortamı bir başkadır diye Ama gidip yaşamak başkadır heralde :naughty:

Revengeful

Emekli Yönetici
ora benim eve 500 metre mesafe yahu, belki daha az :D
Üni anlatılmaz yaşanır :naughty: :d:

FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi

Revengeful

Emekli Yönetici
Birbirimizi hiç görmedik ki :ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
Ev kiraları mı düşük :d: Burası şehir merkezi :D Anıtkabirin dibi :D sağa gitsen hastane sola gitsen alışveriş merkezleri vs vs :D 14 yıldır burda oturuyoruz o yüzden kira düşük :ehe Ama ev aldık orası ayrı mevzu :ehe

- - - Eklendi - - -

Ben ODTU :ehe

FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
Ev kiraları mı düşük :d: Burası şehir merkezi :D Anıtkabirin dibi :D sağa gitsen hastane sola gitsen alışveriş merkezleri vs vs :D 14 yıldır burda oturuyoruz o yüzden kira düşük :ehe Ama ev aldık orası ayrı mevzu :ehe

- - - Eklendi - - -

Ben ODTU :ehe

Orta doğu teknik üniversitesi ha ? vay bee :yuru

unuttum hacı 14 yıldır orada oturdugunuzu ne bilem foruma artık dogru düzgün ugramıyom bile :D

Sen sanırsam işletme mi okuyordun ? :hmmm

Revengeful

Emekli Yönetici
Şaka yapıyorum yahu :ehe Ankara üni ve ODTU'yu 100 puancıkla kaçırdım :d:
Bilkent %100 burslu mühendislik ise 10 puanla gitti :ehe
Atılım ünide burslu ingilizce iktisat okuyorum :D

FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
Şaka yapıyorum yahu :ehe Ankara üni ve ODTU'yu 100 puancıkla kaçırdım :d:
Bilkent %100 burslu mühendislik ise 10 puanla gitti :ehe
Atılım ünide burslu ingilizce iktisat okuyorum :D

Yaw şaka yapmanın sırası değil bea :ehe İnşallah bende kaçırmam :d:

Bilkent bile kaçırmışsın :oha:

İngilizce iktisat'ı ilk kez duyuyorum ama işin içinde ingilizce var :D

Neyse bakalım :ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
Atılımın eğitim dili ingilizce :ehe Tüm bölümlerde (hukuk vs dahil) ingilizce anlatılıyor dersler :D

Otroligt

Otroligt

Üye
Başarılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt