Lyric Legend Tükçe / Soner Sarıkabadayı - Seveni Arıyorum !!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dragondurul

dragondurul

Üye
    Konu Sahibi
Lyric Legend Tükçe / Soner Sarıkabadayı - Seveni Arıyorum !!!!
Lyric Legend Türkceleştirme Proje Aşamasi Gameplay Testi
Zorluk Seviyesi 1
Soner Sarıkabadayı - Seveni Arıyorum

• Beğen
Tepkiler: dengesis ve ares_53

veev

Üye
Çok Güzel inşallah bizde yükleyebiliriz

dragondurul

dragondurul

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler yapım aşaması sürüyor

furkant

furkant

Üye
Arkadaşım şarkı dosyalarını nasıl düzenledin ? Data da 1 şarkının 3 tane dosyası var
1-Şarkı dosyası
2-Şarkı sözleri dozyası
3-Albüm kapağı
Bende kendim istediğim şarkıları yapmak istiyorum fakat şarkı sözlerini not defteriyle açtığımda çıkıyorda biraz karışık oluyor, ordan yapmak biraz zor. Neyle açıcaz şarkı sözleri dosyasını ?

baby_face_

baby_face_

Üye
arkadaşlar bu oyunmu?

ares_53

ares_53

Üye
çok güzelmiş yav nasıl yapıcaz böyle :) kurdum ama yabancı parçalar var...

furkant

furkant

Üye
Ya kelimeleri istediğim gibi yapabiliryorumda şarkıyı değiştirince gidiyor birde bu kelimelerin zamanlamalarını falan gösteren program varmı daha kolay olsun çok uğraştırıyor böyle

dragondurul

dragondurul

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım şarkı dosyalarını nasıl düzenledin ? Data da 1 şarkının 3 tane dosyası var
1-Şarkı dosyası
2-Şarkı sözleri dozyası
3-Albüm kapağı
Bende kendim istediğim şarkıları yapmak istiyorum fakat şarkı sözlerini not defteriyle açtığımda çıkıyorda biraz karışık oluyor, ordan yapmak biraz zor. Neyle açıcaz şarkı sözleri dosyasını ?

Not defteri ile açabilirsin ben öyle yaptım tek tek şarkılardaki kelimelerin bitiş başlangıç saniyelerini saniselerini yazman lazım uzuçok uğraştırıcı iş

ares_53

ares_53

Üye
Not defteri ile açabilirsin ben öyle yaptım tek tek şarkılardaki kelimelerin bitiş başlangıç saniyelerini saniselerini yazman lazım uzuçok uğraştırıcı iş

böyle yaz yaz bitmez yav çok karışık :)

eyo18

Üye
arkadaşım birşey sormak istiyorum bn bu oyunu oynurum hem de severek ama oyunda şarkılar rihannanın, lady gaganın gold notesla alınıyo gold notesda parayla alınıo oyunda şarkıları qçince gold notes falan wrmıomu wrmıosa bn istediqim şarkıları nasıl yükliycem

erem.qns

erem.qns

Üye
Adam yapıo aga :oke:
emeğe saygı :naughty:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt