Lütfen yardımm! ekran beyazlaşıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugra_selduz

bugra_selduz

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen yardımm! ekran beyazlaşıyor
:megafon:nokia 6630 war bnde aldığım gün hiç birşey yoktu sapasağlamdı 3.günü ekran böle az bişe sallanıp beyazlaşıyor ve tamamen gidiyor aldığım telefoncuya götürdüm virüs wardır dedi salı günü gel götüreyim dedi eğer siz biliorsanız lütfen yardım edermisiniz

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Hard format at eski haline gelir.ve düzelir hiçbirşeyi kalmaz.tel kapalı iken *3 arama tuşu açma kapama tuslarına telin ekranına formattıng yazısı gelene kadar elini alma tuşlardan.

bugra_selduz

bugra_selduz

Üye
    Konu Sahibi
walla herşey yaptım ama hiçbişi oluo z de viirüs war die şüpheleniom götürünce görcez KVK ya

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Belkide mekanik bir sorun vardır.daha doğrusu benim tahminim o..

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Virüs bir ihtimal...Ama teknik bir sorun da olabilir...Neyse KVK dan gelirse belli olur...Kolay gelsin...

kur

kur

Üye
6600 da ayisi oldu ekran kaydi beyaz oldu ve oyle kaldi..
hard format atmaya calistim almadi.
mecburen 10tl ye flash attirdim.

bugra_selduz

bugra_selduz

Üye
    Konu Sahibi
virüs warmış kvk temizlettim bide ekran kanallarını yakmış ekran girdi 40 lra ama düzeldi saolun yardımlar için

slayedsoul

Üye
arkadaşalr aynı soruna benzer bi sorun da bende var sanırım 3230 var bende ekran kaybolup duruyodu. şimdi ise ekran tam beyaz. makina çalışıyo orası kesin açılış sesi gelen aramalar falan hepsi aktif. hard format atmaya çalıştım ama ekrana görüntü gelmiyo sanırım. aslında korktumda. ama 1 gün geçsin açmayım cihazı ilk açılışta açılıyo yan igörüntü geliyo ama 5 dk sonra yine gidiyo. gidiş evresi ise ekran dikey çubukalnıyo hafif dalgalanma ve sonra beyaz a bağlıyo =)

yokmu derman bey olacak ???

bugra_selduz

bugra_selduz

Üye
    Konu Sahibi
slay.... bnm de aynı öle işte fazla zorlama git flash attır ekran kanalları yanar bnmki gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt