lutfen yardımcı olun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gunahsız21

gunahsız21

Üye
    Konu Sahibi
lutfen yardımcı olun
slm arkadaslar ben eskı uye hak yolcusu arkadaslar dun sıteye gırdım ve baktımkı banlamıslar benı banlamanın nedenıde ataturke hakaret yemın ederım ben ataturke hakaret etmedım bıde bır polıs hıc ataturke hakaret edermı hıc bu engellemeyı kaldırmak ıcın ne yapmak lazım maxıcepe mesaj gonderdım cevap gelmedı lutfen yardımcı olun arkadaslar sımdıden tesekkurler:allalla::bann:

arslansem

arslansem

Üye
Eski üye adını bildir..Gereken yapılır..Gerçekten haklıysan kimse böyle bişey yapmaz bu sitede

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Ben ilgileneceğim abi söylerim bi kaç yere yanlış anşalışmışsındır

Berlin Boleyn

sen polis değilsin insanları kandırma o resimde sana ait değil.

• Kızdım
Tepkiler: fatihmenteş

Berlin Boleyn

şahsen tanımıyorum ama bu kişiyi takip ettim çelişkili sözlerini yakaladım

bi yerde yaşının 22 olduğunu söyledi

bi yerde bende yakında skere gidicem dedi

bi yerde ben polisim dedii

atıyoda atıyo hatta forumda bazı üyeler hani sen polistin gibi yorumlarda yazdı ama cevap alınamadı..

ben kandırıldığımızı düşünüyorum..

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
şahsen tanımıyorum ama bu kişiyi takip ettim çelişkili sözlerini yakaladım

bi yerde yaşının 22 olduğunu söyledi

bi yerde bende yakında skere gidicem dedi

bi yerde ben polisim dedii

atıyoda atıyo hatta forumda bazı üyeler hani sen polistin gibi yorumlarda yazdı ama cevap alınamadı..
ben kandırıldığımızı düşünüyorum..
:hmmm Bir yerde de başkomiser olduğunu yazmıştı. Hatta bir arkadaşımız da polislikle ilgili soru sormak istiyorum demişti. Haklısın galiba Berlin.

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
:hmmm: :hmmm: :hmmm:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Ben bir değerlendirme yapamam. Sizi banlayan arkadaş geldiğinde ilgilenecektir.

Konu çok çetrefilli, yoruma kapatıyorum. İyi forumlar.

:locked:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Öncelikle Berlin'e güzel tespitlerinden ötürü, Hasan'a da konuya müdahalesinden ötürü teşekkür ederim.

Bir üye (ki adı bebo21 dir) Atatürk'e ve Atatürkçü olan herkese iftira ve hakaretlerde bulunmuştur.
Buyrun bağlantısı ---> http://www.maxicep.com/haber-kosesi/maltepede-ataturk-bustune-saldirdilar-252640.html#post1623697

Sonrasında bu üye sahte üyelik alarak (ki aldığı ad hak yolcusu dur) MaxiCep'e üye olmuştur.

bebo21 adlı üye, aynı bilgisayardan, hak yolcusu and bebo21 nicki ile giriş yaptı. Bilginize !

Bu yalnızca bir sistemimizin bize verdiği üyarı, örnek olsun diye koydum.
Daha pek çok farklı sistemden aynı kişi olduğunu tespit edebiliyoruz bu iki üyenin.

Kaldı ki forumda şu
ana kadar sergilediği davranışlarla da nasıl çelişkiler yarattığını Berlin arkadaşımız ortaya koymuştur.

Oh ellerıne saglık ataturk tam bır kafır kuranları merdıven yapıp ustunden gectıgını unutmayın canlı sahıt var dedem gozlerıyle gormus onun tarafını tutan musluman deıldır
Biz böyle ifadeler kullanan kişileri aramızda tutmuyoruz.
Bu siyasi görüşte olan muhtelif siteler mevcuttur internette. Sanal yaşantınıza orada devam etmenizi dilerim.

Üye süresiz olarak yasaklanmıştır.
Bilginize arkadaşlar.

• Kahkaha
Tepkiler: fatihmenteş
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt