Allah rızası ıcın gecelerı uyuyamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zibidi39

zibidi39

Üye
    Konu Sahibi
Allah rızası ıcın gecelerı uyuyamıyorum
selam arkadaslar malum lys den dolayı bu sene gıremedım pek sıteye bır cokta yenı uye gelmıs aktıf olan allah nıce uyelerı gormeyı nasıp etsın dıcem benı eskı uyeler tanır ve sorunuma eskı yenı uye demeden herkesın cozum bulmasını rıca edıyorum

gecen gun lıse son sınıf oldugumuzdan dolayı balomuz vardı bende sınıftan X adlı kısıyle gıttım daha once X adlı kısınınguzel oldugu gozumden kacmıyo degıldı ama hanı laf arasında gusel kız deyıp gecıtırsın ya aynen o sewıyede ama balo aksamı bır guzel olmus kı resmen dıbım dustu o aksam hıc ayrılmadım ondan hep beraberdık saırdım kaldım o gunden sonra ona karsı bakısım degıstı artık gozume dahda gusel gelıyo napabılırım arkadsalr lutfen akıl verın bana cunku kafam calısmıyo artık.

ve en onemlısı 2,5 yıllık bı ılıskım var ve bu ılıskımı kız arakdsmla cok olaylar atlatarak bugunlere getırdık.
lutfen bıseyler soyleyın allak bullak oldum

WitchKing

Üye
kardeşim kimi seviyosan onla ol. çünkü evlenirsen bi ömür onla yaşayacaksın. sonra aklında bi ukte kalır..:hmmm

aLone

aLone

Üye
aga sen devam et o ilişkiye.o kız için düşündüklerin geçici bi heves sadece emin ol buna bende yaşadım aynılarını

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Peki eski ilişkiyi bitirip baoya gittiğin kızla çıkmaya Başladığın zaman ilerde başka birinede aynı şekilde aşık olursan ne olucak şuanki kızdandamı ayrılıcaksın insan bazen boşlukta kaldığı zaman tutunacak bir dal arar en yakın gördüğü kişiye bu tür duygular besleyebilir bence biraz daha düşün şuanki kız arkadaşının üstünde emeği var harcama

zibidi39

zibidi39

Üye
    Konu Sahibi
cok tesekkurler arkdalrınız yorumlarınız ıcın dedıgınızı yapıcam ve dewam edıcem ılıskıme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt