lütfen yardımcı olun.....arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
lütfen yardımcı olun.....arkadaşlar
samsung telefon almayı düşünüyorum da samsun fitmi alsam yoksa giomu alsam tavsiyelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

kol@j

Üye
fiyat ve özellik beklentilerini yazman lazım.. yoksa samsung kalitesini ıspat etmiş.(8800 hariç felaket şarj sorunu var) hangisini söyleyeyim.

Dlyr

Üye
samsung alma bence. çünkü arkadasin dediği gibi samsung ta şarj sorunu var. benim tavsiyem lg p 503 optimus one.

ben gio kullanıyorum memnunum ama arkadaşların dediği gibi şarj bir gün gitmiyor

hoss

Üye
fit in ekran çözünürlüğü düşük o yüzden gio alman daha iyi olur

buket2

Üye
samsung artık eski kalitesinde değil. telefonlarda sürekli ekran donması oluyor ve ayrıca ses sorunu çok. arkadaşın dediği gibi lg optimus one ya da me tercih edebilirsin. hem fiyatları çok uygun hem de kaliteli telefonlar. tasarım ve ağırlık olarak güzel.

galaxy fit'in ekran çözünürlüğü düşük ama 5 mp kamerası var. gio da 3.15 mp kamera var ama çözünürlük daha yüksek. arada bir tutarsızlık var. fit 590 tl gio 500 tl. birine düşük çözünürlüğe yüksek kamera koymuş diğerine düşük kamera yüksek çözünürlük. ya ikisi de düşük olsun bi modelde ya da ikisi de yüksek. bu nasıl bir satış tekniğidir anlamadım ben. 3 mp ile arasında hiç bir fark olmayan 5 mp li telefonu 90 tl farkla satmaya, milleti kandırmaya çalışıyorlar.

hoss

Üye
bakmayın 3.2 mp kamera olmasına gayet iyi foto cekiyor gio

hep samsung kullandım bugüne kadar ama son telefonum blackberry . torch aldım önce , kullanamadım bold a döndüm. daha kullanıslı. eğer 500-600 tl verebiliyorsan biraz daha bekleyerek 100-200 tl daha ekleyip black berry nin uygun modellerinden düşünmeni tavsiye ederim.

Ocean258

Üye
her aksam telefonu şaja koymak zor gelmeycekse samsung geo al..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...