Lütfen Yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
telefon şifrelıydı demiştin de 12345 dene

doquqan5

doquqan5

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];5084487' Alıntı:
telefon şifrelıydı demiştin de 12345 dene
deniyorum

- - - Eklendi - - -

Şimdi telefon açılmadı donduhafıza kartını çıkardım sonra açıldı ama şimdi de hafıza kartını açmıyo

- - - Eklendi - - -

Of yaaa açılmıyo telefon yine :birak:

aliosman166

aliosman166

Üye
o hafıza kartını kullanma sanırım kartta bi sorun var.. kartı çıkar formatla aç telefonu..

doquqan5

doquqan5

Üye
    Konu Sahibi
Tel kartsız açıldı şimdi bikaç kez denedim kartsız açıldı ama yani başka kart da yok ki..Foto makinesinin kartını takmıştım 8gb'lik kendi kartı 2gb'lik olanı makineye takmıştım kullanıyodum 1 yıldı hala 2 gb yer vardı neden bozulmuştur ki

aliosman166

aliosman166

Üye
bilmiyorum aynı sorun bende de olmuştu kart bozuk veya eski olabilir ama class6 veya üzeri bir hafıza kartı almamız lazımmış..

hizan

hizan

Üye
arkadaşım senin hafıza kartın bozulmuş yapacak bir şey var hafıza kartını kart okuyucu ile bilgisayara bağlayıp biçimlendirmen olmazsa yeni kart al.

doquqan5

doquqan5

Üye
    Konu Sahibi
Şimdilik foto makinesininkini taktım onu biçimlendirdim...

Yeni alıcam çünkü Kartı bilgisayar bile okumuyo takınca PC'ye ekran gidiyo çıkarınca geliyo yani bitmiş kartın işi :/

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Şimdilik foto makinesininkini taktım onu biçimlendirdim...

Yeni alıcam çünkü Kartı bilgisayar bile okumuyo takınca PC'ye ekran gidiyo çıkarınca geliyo yani bitmiş kartın işi :/

Kart gitmiş anlaşılan. Mümkünse Class10 özellikli kartları tercih edin. Team marka Class10 8 gb kartların fiyatı gayet makul. Benim ve forumda birçok arkadaş tarafından kullanılan bir karttır ;)

aliosman166

aliosman166

Üye

Kart gitmiş anlaşılan. Mümkünse Class10 özellikli kartları tercih edin. Team marka Class10 8 gb kartların fiyatı gayet makul. Benim ve forumda birçok arkadaş tarafından kullanılan bir karttır ;)
o kartın garantisine ve sağlamlığına güvenemiyorum bi kingston kadar olabilir mi? :)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
o kartın garantisine ve sağlamlığına güvenemiyorum bi kingston kadar olabilir mi? :)

Team 8 gb class 10 kart 6 Aydır telefonumda takılı ve hiç sorun yaşamadım. Hatta orjinal kartı ve başka markaların 4 gb class6 kartlarıyla karşılaştırırsam gayet de hızlı ve iyi bir performansı var. Kingston a neredeyse 2 katı fiyat istiyorlar.

aliosman166

aliosman166

Üye

Team 8 gb class 10 kart 6 Aydır telefonumda takılı ve hiç sorun yaşamadım. Hatta orjinal kartı ve başka markaların 4 gb class6 kartlarıyla karşılaştırırsam gayet de hızlı ve iyi bir performansı var. Kingston a neredeyse 2 katı fiyat istiyorlar.
daha da fazla :)

- - - Eklendi - - -

bu nasıl?

doquqan5

doquqan5

Üye
    Konu Sahibi
Bana şu kartın fiyatlarını ve nerden bulabileceğimi söylermisin acaba Özcan kardeşim :hmmm

aliosman166

aliosman166

Üye
bu nasıl?

bu kart micro sd deil mi yoksa ya .s
:vur

- - - Eklendi - - -

Bana şu kartın fiyatlarını ve nerden bulabileceğimi söylermisin acaba Özcan kardeşim :hmmm
google da aratınca çıkıyor.. gittigidiyor ve hepsiburada.com da var..

- - - Eklendi - - -

bunu alsam olur mu bir akıl verin android felan yazıyo..

- - - Eklendi - - -

sanırım buldum ohh :)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

bu kart micro sd deil mi yoksa ya .s
:vur

- - - Eklendi - - -

google da aratınca çıkıyor.. gittigidiyor ve hepsiburada.com da var..

- - - Eklendi - - -

bunu alsam olur mu bir akıl verin android felan yazıyo..

- - - Eklendi - - -

sanırım buldum ohh :)

İlk gösterdiğin kard SDHC
Fotoğraf makinalarında kullanılır anca :)

Diğer gösterdiğin 2 ürün de Micro SDHC C10
Ancak sitede dikkatimi çeken birçok ürünün piyasa fiyatının yarısına olmasına rağmen neredeyse aynı özelliklerdeki bazı ürünlerin piyasa fiyatından daha da yüksek olması. Site hakkında bilgisi olan arkadaşlar varmıdır bilemiyorum ama fiyatlar fazla ucuz diyebilirim!

aliosman166

aliosman166

Üye

İlk gösterdiğin kard SDHC
Fotoğraf makinalarında kullanılır anca :)

Diğer gösterdiğin 2 ürün de Micro SDHC C10
Ancak sitede dikkatimi çeken birçok ürünün piyasa fiyatının yarısına olmasına rağmen neredeyse aynı özelliklerdeki bazı ürünlerin piyasa fiyatından daha da yüksek olması. Site hakkında bilgisi olan arkadaşlar varmıdır bilemiyorum ama fiyatlar fazla ucuz diyebilirim!
altına yorumlar yapmışlar hemen geldi hızlı felan die.. site de yamuk bi siteye benzemiyor.. :hmmm

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
en iyisi hepsiburada.com

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hiç pahalı yönünü görmedim ucuz olan mağazaları da gördük

aliosman166

aliosman166

Üye
[ENGİN];5094797' Alıntı:
hiç pahalı yönünü görmedim ucuz olan mağazaları da gördük
pahalı derken normal piyasa fiyatında demek istedim.. ya da 5-10 lira daha ucuz oluyo ama kargo ücretiyle yine aynı fiyata geliyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt