deniyorum[ENGİN];5084487' Alıntı:telefon şifrelıydı demiştin de 12345 dene

Şimdilik foto makinesininkini taktım onu biçimlendirdim...
Yeni alıcam çünkü Kartı bilgisayar bile okumuyo takınca PC'ye ekran gidiyo çıkarınca geliyo yani bitmiş kartın işi :/
o kartın garantisine ve sağlamlığına güvenemiyorum bi kingston kadar olabilir mi?
Kart gitmiş anlaşılan. Mümkünse Class10 özellikli kartları tercih edin. Team marka Class10 8 gb kartların fiyatı gayet makul. Benim ve forumda birçok arkadaş tarafından kullanılan bir karttır![]()

o kartın garantisine ve sağlamlığına güvenemiyorum bi kingston kadar olabilir mi?![]()
o kartın garantisine ve sağlamlığına güvenemiyorum bi kingston kadar olabilir mi?![]()
daha da fazla
Team 8 gb class 10 kart 6 Aydır telefonumda takılı ve hiç sorun yaşamadım. Hatta orjinal kartı ve başka markaların 4 gb class6 kartlarıyla karşılaştırırsam gayet de hızlı ve iyi bir performansı var. Kingston a neredeyse 2 katı fiyat istiyorlar.

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu nasıl?

google da aratınca çıkıyor.. gittigidiyor ve hepsiburada.com da var..Bana şu kartın fiyatlarını ve nerden bulabileceğimi söylermisin acaba Özcan kardeşim![]()

bu kart micro sd deil mi yoksa ya .s
- - - Eklendi - - -
google da aratınca çıkıyor.. gittigidiyor ve hepsiburada.com da var..
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbunu alsam olur mu bir akıl verin android felan yazıyo..
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsanırım buldum ohh![]()

altına yorumlar yapmışlar hemen geldi hızlı felan die.. site de yamuk bi siteye benzemiyor..
İlk gösterdiğin kard SDHC
Fotoğraf makinalarında kullanılır anca
Diğer gösterdiğin 2 ürün de Micro SDHC C10
Ancak sitede dikkatimi çeken birçok ürünün piyasa fiyatının yarısına olmasına rağmen neredeyse aynı özelliklerdeki bazı ürünlerin piyasa fiyatından daha da yüksek olması. Site hakkında bilgisi olan arkadaşlar varmıdır bilemiyorum ama fiyatlar fazla ucuz diyebilirim!

evet ama pahalı orası[ENGİN];5089747' Alıntı:en iyisi hepsiburada.com
pahalı derken normal piyasa fiyatında demek istedim.. ya da 5-10 lira daha ucuz oluyo ama kargo ücretiyle yine aynı fiyata geliyor..[ENGİN];5094797' Alıntı:hiç pahalı yönünü görmedim ucuz olan mağazaları da gördük