doquqan5
Üye
-
Konu Sahibi
-
Deniyorum hemen teşekkür ederimhafıza kartını çıkar öyle dene olmazsa garantiye ver
Nasıl olduğunu bilmiyorum ama gerek kalırsam sorarım forumdakileretelefonuna ovi suit ile yeniden yazılım atın
Format atmayıda istemiyodum ama yani olmazsa atarız artık :/Hard format olmazsa pc üzerinden yazılımı tekrar kurun o da olmazsa dead flashla halledebilirsiniz.
Deniyorum hemen teşekkür ederim
Nasıl olduğunu bilmiyorum ama gerek kalırsam sorarım forumdakilere
Format atmayıda istemiyodum ama yani olmazsa atarız artık :/
Arkadaşların dediği gibi öncelikle hafıza kartını çıkartıp açmayı dene, yeni bir program veya dosyaları silinmiş bir program açılmasını engelleyebilir. Eğer olmazsa "ses kısma+kamera+menü tuşu" basılıyken telefonun açma tuşuna basılı tutarsan hard format atmış olursun. Muhtemelen bu şekilde açılacaktır. yine de açılmaz ise http://www.maxicep.com/modifikasyon...rm-718-uzerinden-anlatilmistir-11-582808.html konusundan faydalanarak dead flash atarsan cihazın açılacaktır.
- - - Eklendi - - -
Eğer servise verirseniz muhtemelen son söylediğim işlemi yaparak orjinal yazılımı dead flash atarak yükleyeceklerdir. Ne yazık ki yedekleme yapmamışsanız tüm rehber ve mesajlarınız gidecektir. Aklınızda bulunsun arada sırada rehber, mesajlar gibi içerikleri "dosya yöneticisi/yedekleme ve geri yükleme" bölümünden hafıza kartınıza yedekleyin. Format atarken de hafıza kartınızı çıkartırsanız rehber, mesajlar gibi sakladığınız içerikleri geri alabilirsiniz
sorun çıkmaz.. Flash atarak düzelebilir ama senin sorunun donanımsal da olabilir o yüzden garantiye ver dedim. İşin garanti olsunPeki ben formatlasam sonra garantiye bakıma götürsem problem çıkar mı bir de telefon açılmadığından maalesef yedekleme yapamadım başka yolu var mı
Şifre kullanmıyodum ama telefon şifreliydi o şifreyi denedim 2 kez hata verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?