Lütfen yardım...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GeNeRaL-TCG

GeNeRaL-TCG

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen yardım...
Nokıa x6 ve ıpod touch(4.jeneresyon) arasında kaldım telefonu pek kullanmıyorum önemli olan wi-fi ve dayanıklılık.Ürünler hakkında bilgisi olan ? Simdiden tesekkürler

__xXx__

__xXx__

Üye
kardeş bence ıpod touch u boşver sen x6 al ipod dan zamanla sıkılırsın ama x6 sende her yenilikte heyecan uyandırır artı ipodları 1 kere yere düşürürsen işi biter ama nokia da öyle bişi olmaz ha şu da var ki ipod ile 36 saat müzik dinleyebilirsin ama nokia da o kadar dinleyebilir misin bilmiyorum

• Beğen
Tepkiler: GeNeRaL-TCG
GeNeRaL-TCG

GeNeRaL-TCG

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bence ıpod touch u boşver sen x6 al ipod dan zamanla sıkılırsın ama x6 sende her yenilikte heyecan uyandırır artı ipodları 1 kere yere düşürürsen işi biter ama nokia da öyle bişi olmaz ha şu da var ki ipod ile 36 saat müzik dinleyebilirsin ama nokia da o kadar dinleyebilir misin bilmiyorum

kardes yanlz bende nokıa x6 ların zamanla kenarlarının acılma yaptıgını ve dokunmatıgıne zarar verdıgını duydum bılgın ?

__xXx__

__xXx__

Üye
kardes yanlz bende nokıa x6 ların zamanla kenarlarının acılma yaptıgını ve dokunmatıgıne zarar verdıgını duydum bılgın ?
vallaha kardeşim ben şimdiye kadar öyle birşey duymadım x6 kullanan çok arkadaşım var ama kimse senin söylediğin şikayetten dolayı yakınmadı bana ama ben ipod touch serisinin 3. ve 4. neslini kullandım 3. nesil touchumum içi yandı nedenini bilmediğim halde garantiden kullanıcı hatası dedi yapmadılar 4.nesilde bel hizamdan mermere düştü ekran haşat oldu benim tavsiyem x6dan yanadır her türlü ipod touchlara para verme boşuna

• Beğen
Ocean258

Ocean258

Üye
valla nokia x6 yı tavsıye etmem kardesım.. ılla ıkısınden bırısını alacagım dıyorsan apple'ı al.. nokia alırsam symbianla ugrasmak zorunda kalırsım hem..

• Beğen
Larismus

Larismus

Üye
eğer oyun mutimedia vs türü şeyler arıyorsan ipod tabiki de. ama telefonu kullanıcaksan x6. fakat kullanmıyorum diyorsun. ipoddan yanayım :oke:

• Beğen

nonamex

Üye
X6'da oyunlar için grafik işlemcisi bile yok..

GeNeRaL-TCG

GeNeRaL-TCG

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkürler beyler yorumlar için..

Kingmortall

Kingmortall

Üye
yav x6 ya vereceğin paraya yazık onun yerine huawei iedos x5 veya lg optimus me p350 al

• Beğen
Tepkiler: nonamex
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt