Lütfen yardım !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaanbaba789

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen yardım !!
iyi günler geçen hafta taylant malı bi n97 aldım sorunum su telefon .sis uzantılı dosyaları çalıştırmıyor

bu nedenle çogu tema ve oyunları yukleyemiyorum ve bide bu telefon sensör oyunlarını çalıştırımı

salayınca muzik değiştirme resim değiştirme sağ sol yapınca resim ekrana göre şekil değiştirmesi gibi

özellikleri mevcut lütfen yardım edin şimdiden çok teşekkürler

kol@j

kol@j

Üye
kolay gelsin
aklıma gelenler şunlar.
1. teknik servis (teleservis) nokia nın srv,isliğini yapıyor. dünyanın neresinden olursa olsun nokia fabrikaından çıktıysa pilin altındaki kare kodunu okutup ne kadar zaman önce kullanıldığını öğreniyorlar. iki yılı geçmediyse garanti kapsamındadır. serviste yazılımı yenilenir.
2. java (jad, jar uzantılı ) programları çalıştırıyorsa sis to sisx and jad konvertörden sis'i geçirip java yapabilirsin.
ama ölme eşşeem ölme.
3. java çalıştırıyorsa sis ten vazgeç java dan devam et.
ama bence servis işini araştır. bazı telefoncular haftada bir teleservise kendilerine getirilen arızalı telefonları teslim edip bir hafta sonra tekrar kendilerine teleservis tarafından getiriliyor.
bunu bir dene
hayırlı forumlar.

--------------- Ekleme ---------------

buradaki linkte konvertörü bulabilirsin
http://www.maxicep.com/pc-s60-3rd-c...erter-iste-aranilan-super-program-333791.html

futbol123

futbol123

Üye
iyi günler geçen hafta taylant malı bi n97 aldım sorunum su telefon .sis uzantılı dosyaları çalıştırmıyor

bu nedenle çogu tema ve oyunları yukleyemiyorum ve bide bu telefon sensör oyunlarını çalıştırımı

salayınca muzik değiştirme resim değiştirme sağ sol yapınca resim ekrana göre şekil değiştirmesi gibi

özellikleri mevcut lütfen yardım edin şimdiden çok teşekkürler
symbian özellikli bir telefon değil java oyunlara bakmalısın

ßy.Shadow

ßy.Shadow

Üye
iyi gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt