lütfen yardım telefon kapanması !!!!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

biologevo

Üye
    Konu Sahibi
lütfen yardım telefon kapanması !!!!!!!!!!!
arkadaşlar sabah telefonumu elime aldığımda avea hattımla çalışmadığını gördüm, kapadım açtım düzelmedi , başka telefona hattımı taktım hat çalışıyor ama benim tel. de çalışmıyor. simkart kaydı yapılamadı diyor telefon tüm avea hatlarda , çok acil yardım bekliyorum telefonum kayıtlı görünüyor acaba sorun ne olabilir ? başka hatlarda çalışıyor telefon.
 


paradox1026

paradox1026

Üye
hımmm benm telefondada aynı sorun mevcut avea hattı o telle kulanman zor avea sim kartların okucuyucularında problem tel sağlamdır. sorun AVEA :D
 

biologevo

Üye
    Konu Sahibi
tşk kardeşim cevabın için ama bi sorum daha olacak. sim kartlarda problem olsa başka telefonda çalıştırmaz doğru değil mi? ama ki benim avea yı tüm telefonlar çalıştırıyor bi benimki çalıştırmıyor, cidden anlamış değilim nası bişi ! kıracam telefonu yemin ederim, telefona özel bi durummu anlamadım ki ?
 
by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
eğer sorunun telefondan kaynaklandığını düşünüyorsan teknik servise gitmeni tavsiye ederim
 
swap5F19

swap5F19

Üye
sim kart kaydı yapılamadı demesinin tek nedeni telefonun sim kartı görmemesinden kaynaklanır sim kartı ve sim kart girişini kontrol edin muhtemelen bu ikisindendir.:oke:
 
masumruk

masumruk

Üye
bende avea değilde eski turkcell sim kartlarını görmeyen telefonlar mevcut, 6630, 6600 gibi... Bazı kartları çalıştırıyor, bazılarını çalıştırmıyor. Baktığım zaman tüm sim kartlarımın çalıştığını gördüm. Diğer tarafdan 6630 ve 6600 ında yeni kartları çalıştırdığını gördüm. :) Yani sorun biraz karmaşık kardeşim.
 
toprakumit

toprakumit

Üye
Arkadaşım aveanın sim kart üzerindeki chipler beş para etmez bi çizilmeye karşı hemen biterler... Bu arada sim kart tarafından bataryanın üzerine kağıt ile destek ver o zaman çalışır.... Sevgiler Kardeşim...
 
ahmetmemet

ahmetmemet

Üye
TElden olusan problem warsa servıse goturup versıyon yuklet bence
 


Üst Alt