Lütfen Yardım:(Telefon 3 saat ileri!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

komandogokhan

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen Yardım:(Telefon 3 saat ileri!
Sa arkadaşlar.Benim Nokia X6 telefonum var.Yaklaşık 6-7aydır sorunsuz kullanıyordum.Dün pc'ye Ovi Suite modunda bağlandım.Isim bittikten sonra çıkardım yine mesajlasmaya devam ettim.Bir de baktım ki rehberde ve simde kayıtlı isimler olmasına rağmen bana gelen mesajlarda isim yerine numara yazıyor ve üstelik başka bir tarih ve başka bir saat yani 3saat ileri bir saati gösteriyor.Dün kendinden farklı bir tarihi gösteriyordu bugün aynı tarihi gösteriyo ama bu sefer de saat 3 saat ileri gözüküyor.Telefonun saati otomatik zaman diliminde olduğu için güncel tarih ve saat modundadir.Sorun yanlızca mesaj sisteminde.Ne önerirsiniz?

komandogokhan

Üye
    Konu Sahibi
Yardım edebilecek kimse yok mu ya koskoca forumda?

Kingmortall

Kingmortall

Üye
arkadaşlım format falan at versiyon güncelle yazılımsal soruna benziyor

komandogokhan

Üye
    Konu Sahibi
Format atacam da e'deki yani depo'daki verilere birşey olur diye korkuyorum.Yazılıma gelince yazılım son versiyon.Güncellemede yeni birşey yok diyor.

izmitli1983

izmitli1983

Üye
ne gerek var formata saat ayarlarina gir otomatik guncellemeyi ac tamamdir

komandogokhan

Üye
    Konu Sahibi
hayır arkadaşım öyle olmuyo.telefonun kendi saati normal fakat mesaj saat sistemi sorunlu.rehberde numaralar hep birbiriyle karışmış.fabrika ayarları tek çözüm.

pirate_hill

Üye
mesajı gönderen telefonun saati yanlışsa sana gelen mesajın saatiyle birbirine uymaz yani sorun senin telefonda değil de sana mesaj gönderen telefonda olabilir

komandogokhan

Üye
    Konu Sahibi
Hayır öyle birşey olamaz çünkü;sadece bir kişide değil herkeste oluyodu bu sorun fakat fabrika ayarlarına dönüp sorunu kökten hallettim.ilgi için teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...