Lütfen yardım samsung star 5233 wifi

Sponsorlu Bağlantılar

muratgs777

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen yardım samsung star 5233 wifi
S.A arkadaşlar ben 2 gün once telefonu aldım ama bır kaç problemım var yardımcı olursan cok sevınırm
1. MSN yukelemem gerekıyor
2.Internetten vıdeo ızleyemıyorum
3. Ve guzel bır ınternet browserı lazım
bı yardımcı olun Müslüman kardeslerım

davutcankrks

davutcankrks

Üye
arkadaşım msn için kanka msn öneririm dan bulabilirsin.
İnternetten video için bolt die browser var youtube deki videoları açıyor.
Güzel bir tarayacı opera mini 5 sekmeli fln aynı anda istediğin kadar siteye girebiliyosrun.
VEYA SİTELERİNDEN BULABİLİRSİN...

muratgs777

Üye
    Konu Sahibi
saolasın kardes

kwnchh

kwnchh

Üye
S.A arkadaşlar ben 2 gün once telefonu aldım ama bır kaç problemım var yardımcı olursan cok sevınırm
1. MSN yukelemem gerekıyor
2.Internetten vıdeo ızleyemıyorum
3. Ve guzel bır ınternet browserı lazım
bı yardımcı olun Müslüman kardeslerım

buyur tarayıcı :

buyur MSN messenger (aynı zamanda Space ve Mail erişimi sağlıyor) :

verdiğim linkten Bolt Browser indirdiğin zaman internet üzerinde video açabilirsin,tarayıcı içerisinde kendi player'i mevcut.

sudere

Üye
e olmuyo açmıyo, flas lazım diyo, onuda indirmiyo:(

kwnchh

kwnchh

Üye
e olmuyo açmıyo, flas lazım diyo, onuda indirmiyo:(

Bolt ile Youtube'de videoları açamaman imkansız ancak Facebook için net bir şey diyemiyorum,güncelleme ardından bende izleyemiyorum. Kaldı ki cep telefonunda internete girip video izlemek saçma değil mi arkadaşlar? Hani tamam keyif işi wi-fi olsun falan telefonda ama afedersinizde bokunu da çıkartmamak gerek. Film dersin eyvallah at hafıza kartına aç yolda izle bir yere giderken ama Facebook ya da Youtube'de video izlemenin mantığı nedir :)

cevapsız

Üye
bn yükliyemedim biraz daha ayrıntı werir misiniz

ceylin34

Üye
ben bugün öğrendim,önce inanmadım,sonra samsungu arayıp sordum,doğruymuş bilginiz olsun : telefona program yüklediğinizde garanti kapsamı dışında kalıyormuş! isterseniz siz de arayıp sorun...

cevapsız

Üye
tel.a program yüklediğinde sıkıntı cıktı mı

ForGer

ForGer

Üye
Msn için Ebuddy 1.5.0

Video için BOLT Browser

Tarayıcı içinse Opera Mini 5 Beta 2 kullan

cevapsız

Üye
arkadaslar samsung wifi ye skype programını yükliyebilen war mııı?warsa bi yardımcı olur musunuz?

görki39

Üye
slm arkadaşlar ben samsung 5233 wifi kullanıyorum. facebook girdigimde sohbet sayfası cıkmıyo. bunun için opera mini 5 ve bolt yükledim ama o programlarada girince paramdan gidiyo. bir bilgisi olan varmı facebook sohbet sayfası hakında?

--------------- Ekleme ---------------

slm arkadaşlar ben samsung 5233 wifi kullanıyorum. facebook girdigimde sohbet sayfası cıkmıyo. bunun için opera mini 5 ve bolt yükledim ama o programlarada girince paramdan gidiyo. bir bilgisi olan varmı facebook sohbet sayfası hakında?

mehmedo65

Üye
öncelikle çok güzel bie site .
ama bu arkadaşımızın sorusunu cevaplayın lütfen. bendede aynı sorun var çünkü.
opera mini yükledim. ama hem yavaş hem sekmeli falan değil. ve videoları açmıyor. metcafe ve izlesene comda denedim ikiside açmıyor. videolara tıkladığımda ekran geliyor ama player düğmesi yok. bazende o videoyu açacağına benzer videoların isimlerini sıralıyor. yardım pleas

burakbey37

burakbey37

Üye
Ben valla ebudy yi buldum gayet memnunum çok tl de gitmio

centilmen24

Üye
ben e buddy yükleyemiyorum hata veriyor hep giriş yapıyorum ama yine de lütfen giriş yapınızen az bir hesap ile giriş yaptığınızdan emin olun diyor ben de öyle yapıyorum bir türlü anlayamadım.Bilgisi olan varsa yazsın lütfen.

selda_Seni11

Üye
ya bu msn paralımı?

onut97

Üye
ARKADAŞLAR YAPTIM... AVEA İÇİN menü==> ayarlar==>uygulama ayarları==> medya oynatıcı==> VOD ayarlarına girip seçeneklerden EN ÜSTTEKİ AVEA YI SEÇİN SONRA BOLT BROWSER KURUN YOUTUBE VİDEOLARINI İZLEYİN

HiTpLAyer

HiTpLAyer

Üye
arkadaşım msn için kanka msn öneririm dan bulabilirsin.
İnternetten video için bolt die browser var youtube deki videoları açıyor.
Güzel bir tarayacı opera mini 5 sekmeli fln aynı anda istediğin kadar siteye girebiliyosrun.
VEYA SİTELERİNDEN BULABİLİRSİN...

Msn önermişssin ama samsung telefonlar msn açmıyor diye biliyorum.Ebuddy i indirirsen daha iyi olur.msn,facebook,tweeter gibi hesaplarını açabilirsin.

onut97

Üye
Garantiden çıkıyor mu program yükleyince

15097

15097

Üye
bolt browser kapalı arkadaşlar:bye2:

Üst Alt