lütfen yardım (n73)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
thecentilmen

thecentilmen

Üye
    Konu Sahibi
lütfen yardım (n73)
1.sorun
arkadaşlar telime format atacam ama telefon hafızasına yüklü olan programları da bir şekilde yedeklemek istiyorum bu konuda bana yardımcı olurmusunuz
2.sorun
yakın zamana kadar tema yüklemesi normal idi şimdi temeları yükleyemiyorum acaba format dışında başka bir çare varmı
not tema yüklerken yükleme sona kadar gelip yükleme başarısız diyor.tabi temalar n73 e uygun

arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hafıza kartını yedeklemene gerek yok..format telefona atılır hafıza kartını etkilemez..temalar düzgün değilse en iyi yolu formattır..

thecentilmen

thecentilmen

Üye
    Konu Sahibi
yalnız programlar telefon hafızasında

--------------- Ekleme ---------------

hafıza kartını yedeklemene gerek yok..format telefona atılır hafıza kartını etkilemez..temalar düzgün değilse en iyi yolu formattır..

yalnız programlar telefon hafızasında hafıza kartında değil

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
O zaman xplore ile telefonun sistem dosyasındaki apps ve libs klasörlerini hafıza kartına kopyala. Formattan sonra eski yerine koy

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
o zaman onlarda gider ama hafıza kartın abirşey olmaz..o programları hafıza kartına alamazsın..sadece setuplarını hafıza kartında tut..

DJAVU

DJAVU

Üye
n73ünü al git nokia suite programına yedekle yedekledikten sonra teli güncelle güncel ise telefon yeniden aynı sürümü yükle format atmış olursun sorunların hallolur ama tüm bunları normal hard format atamassan yap :)

lanet160

lanet160

Üye
war kanka ilk önce o temaları başka bir f.belle at sonra tlden sil sonra 1 hata bekle sonra tekrar at

thecentilmen

thecentilmen

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar tema yükleme sorunu devam ediyor temaları yükleyemiyorum
format attım ama gene yüklemiyor telefon hackli (n73)

dinccine

Üye
KArdeş Hiç Uğraşma Pc Suitten yedekle Tema sorununın çözümü elbet maxicep te vardır

muti_04

muti_04

Üye
abi şu hard formatı bana bi tarif edin yaa :off:

cabbar100

cabbar100

Üye
abi şu hard formatı bana bi tarif edin yaa :off:

telefon kapalıyken (*) (3) (yes) bu 3 tuşa birlikte basılı tutarak telefonun açma düğmesinede basılı tutacaksın. ve ellerin birleşme animasyonu ekrana geldiğinde bırakabilirsin. (sim şifresi varsa sim şifresi ekranı gelene kadar tut)
saat ve tarih gibi ayarlar karşına çıkarsa format ok demaktir. ve tuş sesleride açık olur formattan sonra buradanda anlaşılabilir.

Yukarıdaki gibi yapacaksınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt