LÜtfen Yardim Jabra Bt130 Kulaklık Yardıım

Sponsorlu Bağlantılar

muhammetakin86

Üye
    Konu Sahibi
LÜtfen Yardim Jabra Bt130 Kulaklık Yardıım
arkadaşlar benim 6600 ım var ama bir türlü bluetooth kulaklığına eşleştiremedim.
jabra bt130 kulaklık markası bu.

NOT: bu arada kulaklıkta problem yok arkasın 3230 da calışıyo!

yardımlarınız için tesekkürü bir borç bilirim.

hoşça kalın.

b_akkaya09

b_akkaya09

Üye
aynı sorun bende de var :( jabra bt 125 var bende de 6300 ım var eşleşmio :agla jabra bt 2010 um var onunla eşleşiyor.jabranın sitesine gir bi dostum,oradan modelini seç daha sonra açılan sayfada sağ tarafta telefon model ve markasını seçiyorsun o da sana telefonunla uyumlu olup olmadığını öğrenebiliyorsun.eğer telefonunla uyumluysa neden eşleşmiyor bende bilmiyorum dostum.aynı sorun bende de bt125 modelinde var :agla bi çözüm bulabilirsem sana da aynı şekilde yardımcı olurum arkadaşım.ama sen ilk olarak jabranın sitesine girip kulaklığın telefonuna uyumlu olup olmadığını kontrol et derim arkadaşım ne olur ne olmaz :oke:

--------------- Ekleme ---------------

kardeş sorunu buldum ve yaptım.kardeş kulaklııın açma tuşuna yani o tuşa çok uzun bir süre bas ta ki ışık yanıp sönme şeklinde diiilde sürekli yaner halde oluncaya kadar basılı tut.sonra da telefonundan kulaklığı arattır bulmassa model telefonunla uyumlu diildir ama bunu yaparsan sorun ortadan kalkacaktır arkadaşım

hakanturkey

Üye
jabra kulaklığımıe 51 cihaza eşleme nasıl yaparım.yardımcı olurmusun