LÜTFEN YARDIM EDİNNNN!!!!! nfs undercover kasma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
LÜTFEN YARDIM EDİNNNN!!!!! nfs undercover kasma sorunu
MERHABA ARKADAŞLAR
BEN NFS UNDERCOVER İ YÜKLEDİM oyunu açarken acayip bi kasma va r ama pc özelliklerim fena değil neden kasıyor bazıları cracxkten dolşayı fln diyor lütfen yarıdm edin
pc zeliklerim :ATI Radeon HD 3450 1277 MB BELLEK 1366x768 32bit 60 Hz
sistem:intel(R) core(TM)2 duo CPU E8200 @ 2.66 Ghz (2CPUs), bellek: 2048 mb ram directx 11 win7.... lütfen yardımcı olun teşekkürler..

futbol123

futbol123

Üye
kasması normal pek güçlü bir kart değil hangi seviyede oynuyorsunuz? high 1366x768 düzeydemi?

• Beğen
Tepkiler: legolas29
legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle sunu soyleyeym benm pc nim ekran kartı degsti diğeri daha kotuydu ama oyun ilk cltgnda fln hic kasmydu aradan 2yl fln gect iste bnde bidaha yukledim ama yeni degsms ekran kartı ile en dusuk cozunurlukte cok kasyor ki bnm pc crysis2 yi aciyor... yardmmm

futbol123

futbol123

Üye
Öncelikle sunu soyleyeym benm pc nim ekran kartı degsti diğeri daha kotuydu ama oyun ilk cltgnda fln hic kasmydu aradan 2yl fln gect iste bnde bidaha yukledim ama yeni degsms ekran kartı ile en dusuk cozunurlukte cok kasyor ki bnm pc crysis2 yi aciyor... yardmmm
ekran kartı 64bit oyun oynanmaz o kartla crysis ı nasıl oynuyorsun garip düşük seviyede zor oynarsın crysis ı

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
ekran kartı 64bit oyun oynanmaz o kartla crysis ı nasıl oynuyorsun garip düşük seviyede zor oynarsın crysis ı
Kardeşim ben o oyunu 512 lik ekran kartı ile oynadm birsey olmadı o ekran kartı crysis warhead i bile acmyordu galiba baska bi sorun var ...:(

matchless

matchless

Üye
ekran kartın paylasımlı ıse o verdıgı degere bakma sen yada oyunun grafık ozellıklerını dusur yapcak pekbısı yok

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
ekran kartın paylasımlı ıse o verdıgı degere bakma sen yada oyunun grafık ozellıklerını dusur yapcak pekbısı yok
kardeşim tmm da ben eski ekran kartı ile bi şey yapamıodum bu oyunu oynuodum ama crysis warhead i bile açmıodu ama şimdi bu ekran kartı crysis2 yi açıo bunu açmıo :S açıoda kasıo yanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt