Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lütfen yardım edin kafayı yicem :(:(
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bambam.
Üye
Konu Sahibi
Lütfen yardım edin kafayı yicem :(:(
Cep telefonum nokia E71 yazılımını güncelliyemiyorum cep telefonu kurtar diye hata veriyor ne yaptıysam olmadı birisi bişey desin allah aşkına
futbol123
Üye
format atmayı denedinizmi?
bambam.
Üye
Konu Sahibi
soft attım hard attım ama nafile :S hatta pcdeki pc suiti ve nokia software uprage programını kaldırdım tekrar kurdum olmadı
o zamn kasada sorun var hafızaya yerleşmiş o sorun bi telefoncuya baktır..
bambam.
Üye
Konu Sahibi
herhangi bir tamir görmesini istemiyorum telefon konusunda titizim bikere servise verdim telefonn kapagını açarken gırc gırc diye ses geliyordu orjinalini bozmak istemiyorum kendim halletmek istiyorum ama işin içinden çıkamadım yok mu bir çözümü :/
herhangi bir tamir görmesini istemiyorum telefon konusunda titizim bikere servise verdim telefonn kapagını açarken gırc gırc diye ses geliyordu orjinalini bozmak istemiyorum kendim halletmek istiyorum ama işin içinden çıkamadım yok mu bir çözümü :/
yok kardeşim ben yaptır demiyom ama yani bi sor onlar bizden daha bilgili
laveled
Üye
arkadaşım sorun yazılımla alakalı ise en yakın nokia clube götür 10 dakkada güncellemeyi yapar onlar
futbol123
Üye
servise gitmesi lazım
bambam.
Üye
Konu Sahibi
forumda gezerken bunu buldum işte benim yüklemek istedim yazılım bunun part1 iniyor ama nasıl yüklicem bilmiyorum bide partların her biri 209 mb neden bu kadar fazla :S
E71 -1 RM-346 400.21.013 v6 EURO
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
celibar
Üye
güncellemeyi farklı pc'de dene.farklı pc ve işletim sisteminde deneyip çözüm bulanlar var forumda.ve vermiş olduğun linkteki programı kurmaya çalışırken hata oluşursa telefonun ölür.özgün yazılımı daha güvenli.hata oranı az.
bambam.
Üye
Konu Sahibi
tamam en kısa zamanda deneyip bilgilendirecegim saolun arkadaşlar
Şehriyar
Üye
S60 v5 program bolumunden sistem modifikasyon bolumunde jaf veya phoenix anlatımlarına bak onlara bakarak guncelleme yapabilirsin