açıcağam konularda kimin hos karsılayıp kimin hoş karsılamayacagını düşünmek zorunda deilim dediğim gibi bu bi şakaDiaBLoS™;1724091' Alıntı:Başlık ve içerik son derece gereksiz olmuş...Hoş karşılamadım açıkca...
Allah ın ismi var dikkat edelim...![]()
açıcağam konularda kimin hos karsılayıp kimin hoş karsılamayacagını düşünmek zorunda deilim dediğim gibi bu bi şaka![]()
açıcağam konularda kimin hos karsılayıp kimin hoş karsılamayacagını düşünmek zorunda deilim dediğim gibi bu bi şaka![]()
amma uzattınız sizdeŞakana yüce yaradanı alet etmek hoşuna gidiyorsa o da senin , vahimliğin![]()

biraz geç oldu ama anladınDiaBLoS™;1724221' Alıntı:Fazla irdelemeye gerek yok..O sadece benim şahsi yorumumdur...
Sen açtığın konuyu beğendiysen , şaka olduğunu da inanıyorsan diyecek birşeyimiz olamaz dolayısıyla...![]()
vaaay atarda yaparmısız koçum benimSana çok güzel cevap verirdim ama senin seviyene inmek istemiyorumSen böyle olduğun sürece oynatırlar seni haberin olaa ...
Herşey yaş ile bitmiyo bunu anlatabilsek keşke ...Bu dalga mı geçiyor yahuEzikliğin bu kadarı !

Herşey yaş ile bitmiyo bunu anlatabilsek keşke ...
--------------- Ekleme ---------------
Bilal zorlama beni istersen ...![]()