Lütfen yardım edin 5800 orjınale dönmek istıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ferhat010101

ferhat010101

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen yardım edin 5800 orjınale dönmek istıyorum
Arkadaşlar ben fw yukledim c6 fwsi 5800 red ama satıcam sımdı telimi orjınal yazılımı yüklemek istıyorum Navifrm'den dosyaları ındırdim fakat 7 adet dosya var jafla yuklucem ama nasıl olcak bılmıyorm fw yüklerken 3 dosya vardı bu orjınalde 7 tane var.
hangilerini yüklücem orjınal yazılıma dönmek için jaf kullanıyorum...

--------------- Ekleme ---------------

Ya lütfen yardım edin cevaplıyacak birisi yokmu :S

jayjay16

jayjay16

Üye
Dostum elimden geldiğince yardım etmeye çalşıcam çünkü bende senin durumundaydım. şimdi ilk olarak pc ne nokia pc suite yi kur. eğer kurulu ise hemen işleme geçebiliriz (zaten önceden cfw yüklemişsin büyük ihtimal kuruludur). indirdiğin 7 dosyayı şu yola atıcaksın. Bilgisayarım / Yerel Disk C / Program Files / Nokia / Phoenix / Products. şimdi "Products" Dosyasının içine yeni bir dosya oluştur adını da "RM-356" koy. indirdiğin orjinal fw yi (yani 7 dosyayı) bunun içine at. burda işimiz bitti.

Önemli Not: Nokia Klasörünün İçinde Dosyalar Yoksa Sen Oluştur.

Jaf ın Kullanımı: Şİmdi Jaf a girdin. "BB5" sekmesine tıkladın. Ordan "manuel usb , dead usb , Factory set" işaretledin.normal mod zaten işaretli ona dokunma. yukarıda "CRT 308" in tikini kaldırdın. "Phone Mod" a "Offline" yi seç. Şİmdi asıl dikkatli olman nokta burası. Bunları yaptıktan sonra "Use Inı" yi işaretliyosun. karşına yeni pencere açılıyor. orda 5800D-1 seçiyosun ve Flash ı tıklıyosun.geri kalanı da bildiğin gibi işte.

ferhat010101

ferhat010101

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim kardaşım sağolasın. denıyecegım hemen

jayjay16

jayjay16

Üye
Ne demek dostum. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.. :)

ferhat010101

ferhat010101

Üye
    Konu Sahibi
bu arada / Phoenix / Products bu klasörler yok bende ne yapacaz win7 kullanıyorum

ferhat010101

ferhat010101

Üye
    Konu Sahibi
onlar basit ya kardeş bu dosyaları nasıl yüklüyecegımı bılmıyorum onu çözmeye calıyorum

ferhat010101

ferhat010101

Üye
    Konu Sahibi
Tamamdır kardesim dedıklerini aynen uyguladım ve şuan orjınal yazılımdayım tşk ederım yardım ettığin için allah sana uzun ömürler versin..

jayjay16

jayjay16

Üye
Tamamdır kardesim dedıklerini aynen uyguladım ve şuan orjınal yazılımdayım tşk ederım yardım ettığin için allah sana uzun ömürler versin..

Rica ederim dostum. Allah hepimize uzun ömür versin.. :)

ferhat010101

ferhat010101

Üye
    Konu Sahibi
Amin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt