lütfen yardım c601 kulaklık sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muhtesip

muhtesip

Üye
    Konu Sahibi
lütfen yardım c601 kulaklık sorunu
arkadaşlar ben c601 aldım kulaklık sorunu cılkı ilk başta sorun yoktu müzik dinlemek için yada radyo dinlemek için takıyorüm kulaklıgi aksesuar desteklenmiyor diyor orjinal ayarlarına döndüm düzeldi sonra tekrar aynısi oluyo kulaklıgi takıyorüm ses geliyo ama önceki hali gibi değil çok az geliyo ve radyoya hiç bağlanmıyo daha.

cepheci02

Üye
telefonu yeni aldıysan kulaklığı iyce bastır iyi takamamışsın

muhtesip

muhtesip

Üye
    Konu Sahibi
hayır takıyorüm telefonda simge çıkıyo ama önceki gibi değil farklı gösteriyo ve müzik açıyorum ses çok az geliyo

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Kulaklığı farklı bir donanım olarak algılıyor olabilir, simge farklı çıktığına göre..

Farklı bir kulaklık ile dene mümkünse..

moonstar90

moonstar90

Üye
valla benim kulaklıkta çamaşır makinesinde bir güzel yıkanmış daha çalışmaz dedim bir süre kuruduktan sonra taktım öncekinden fazla ses veriyo:D

muhtesip

muhtesip

Üye
    Konu Sahibi
sorun kulaklıkta mi bilmiyorum anlamadım gitti öyle olsa normal müzigi hiç çalmaz takıyorüm kulaklık simgesi çıkıyo ama önceki gibi olmuyo farklı bir görünüm alıyo .radyoyu hiç çalıştırmıyo müzikte de çok az geliyo sesi

mikail_6

Üye
Cepheci02'nin dediği gibi kulaklık oturmuyor olabilir: Jak girişinde bir sensör vardır; donanımı algılar ve telefona hem aksesuar komutunu gönderir hem de kulaklığı anten olarak tanıtır. Diğer yandan sağ - sol girişler - kulaklığın jakında görünen siyah burgulardan sonraki metal kısımlar - jak girişindeki metal plakalara oturarak akımı tamamlar; böylelikle hem ses gelir hem de FM anteni özelliğini kullanırsın. Ayrıca ayarlar>telefon>aksesuar>kulaklık altından varsayılan profil seçeneğini etkin tercih olarak, bir önceki menüden de müzik kulaklığını varsayılan olarak ayarlamayı dene. Devam ederse bataryayı çıkartıp kapama açma düğmesine 5-10 defa bas, statik boşalsın. Devam ederse; flash işlemi - servis yazılımının yüklenmesinin - problemi çözme ihtimali %50. Bunlardan sonra devam ederse servis yolu gözükmüş demektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...