Lütfen Yardım ACİLLLL!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gsli_sergen

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen Yardım ACİLLLL!!!
Arkadaşlar ya n900'e bir türlü oyun program yükleyemiyorum yardım edebilirmisiniz
Sorular :
1- Bu telefona .deb den başka uzantılı oyun yüklenmiyor mu?
2- x terminal ne işe yarıyor
3- rooths diye bir program öneriliyordu yükledim ama nerde olduğunu bulamıyorum ???

Lütfen yardım edin :vur

drangela61

drangela61

Üye
Arkadaşlar ya n900'e bir türlü oyun program yükleyemiyorum yardım edebilirmisiniz
Sorular :
1- Bu telefona .deb den başka uzantılı oyun yüklenmiyor mu?
2- x terminal ne işe yarıyor
3- rooths diye bir program öneriliyordu yükledim ama nerde olduğunu bulamıyorum ???

Lütfen yardım edin :vur
x terminal kodlarla telefona komut vermektir biraz uzman işi anlayacağın kodları biliyorsan sorun yok
rooths programının yuklendıgını goremezsın bu program xterminalde kodları yazabılmen ıcın gereklidir
bildiğim kadarıyla deb uzantılı olması gerekiyor oyunlar bolumunde bircok oyun secenegın var ya da depolarda...

gsli_sergen

Üye
    Konu Sahibi
peki birşey daha soracam oyunu indirip telefona attım diyelim yüklemek ve açmak için ne yapmam gerekiyor

drangela61

drangela61

Üye
peki birşey daha soracam oyunu indirip telefona attım diyelim yüklemek ve açmak için ne yapmam gerekiyor
eğer deb formatında indirdiysen üstüne tıkla kurulmaya başlar zaten
eğer depolardan indiriyorsan zaten sorun yok indirecek ve yükleyecektir
not:depolardan birşey indirmek için internet bağlantın açık olmalıdır...

NR6630

NR6630

Üye
dostum senin isin gerccekten cook zor yaaww:ehe nerden baslasamki bilmem burdakiler beni iyi bilir anlamislardir onlar:ehe:naughty::ah

murattiy

murattiy

Üye
deb.den baska ps oyunlarida yuklersin ama ilk olarak emulator kurman gerek kisaca su an elindeki cihaz linux cekirdegine ait maemo pc isletim sistemi yuklu diyebiliriz .sadece deb dosyalari degil emulatorler ile bir cok dosya uzantisini calistirirsin.fakat yazdiklarindan cikardigim sonuc biraz google ve forumlarda pismen gerek.az bucuk ingilizcen ve merakin varsa kisa zamanda cok yol alirsin .simdilik bu sitede gezin oyun bolumune bak sana yardimci olacak dosyalar var .ardindan biraz daha seviye artirdiginda talk.maemo.org dan takip edersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt