Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
lütfen yardım 6700s usb yandı yazılım nasıl yüklerim bluetooth veya hafıza kart ile olurmu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
murat_3452
Üye
Konu Sahibi
lütfen yardım 6700s usb yandı yazılım nasıl yüklerim bluetooth veya hafıza kart ile olurmu
yardımlarınız için teşekkür
uğur e
Üye
ne yazılımı yüklemene bağlı.
noss_bar
Emekli Yönetici
usb siz imkansız S60v5 lerde bazı güncellemler wifi yoluyla yüklenebiliyor küçük güncellemeler ama büyük güncellemeler olmaz. yazılımdan kastın uygulama ise bluetooth ta yükler hafiza kartta
murat_3452
Üye
Konu Sahibi
yeni versiyon yazılım güncelleme nokia software uptaderden yapılan. çok teşekkürler
noss_bar
Emekli Yönetici
*#0000# dene güncelleme menüsü gibi birşey güncellemeleri kontrol et gibi birşey varsa yap 5800 da vardı senin tel hangi platform bilmiyorum o yüzden tam birşey diyemiyorum
hakan_710
Üye
senin tel s40 olduğu için usb dışında yüklemen mümkün değil. Yada telefoncuya gidip ufs kablo ile yazılım attıracaksin. yaklaşık 20 kısa falan isterler yada sen direk usb yi yaptır evde kendin atarsın
asigsasi
Üye
bu arada konu yeri yanlış
murat_3452
Üye
Konu Sahibi
6700 slide bu telefon s40 değil s60v3 ben en iyisi dediğin gibi usb tamir ettiriyim çok teşekkürler