Lütfen Video Bilgisi istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

t_a_k_ii

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen Video Bilgisi istiyorum
Arkadaşlar ben n9 white için para biriktiriyorum ancak kafamda çeşitli soru işaretleri var.Yardımcı olursanız memnun olurum.

1.N9 kendinden (codec) avi video formatını destekliyomu
2.Videolar için altyazı desteği varmı.(yani açıklayayım altyazıları gömmeden video ile altyazı ismini aynı yaptığımızda altyazılı izliyebiliyormuyuz videoları...
3.Torrent indirebiliyo muyuz?(Şuan ki telefonum n96 bildiğiniz üzere symbian s60 v3 ve sonradan yüklediğim bir programla indiriyorum şu an)
Herkesin telefondan beklentisi başkadır benim beklentimde bu tür multimedya özellikleri yönünde,yardımcı olanlar ve bilgi verenlere şimdiden teşekkürler...

frankendream

Üye
1. Evet destekliyor.
2. Kendi video playerında yok ama geliştiriciler orjinal video playerın tıpatıp aynısını yapıp alt yazı desteği eklemişler. (Open Video Player)
3. Evet MeeTor diye bi uygulama var gayet rahat indirebiliyorum. Zaten bunların hepsi olabilir şeyler. Telefon yazılımı açık kaynak kodlu. Telefonunda yapabileceğin şeyler senin hayal gücünle sınırlı.

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
MertcaN9

MertcaN9

Üye
1. Evet destekliyor.
2. Kendi video playerında yok ama geliştiriciler orjinal video playerın tıpatıp aynısını yapıp alt yazı desteği eklemişler. (Open Video Player)
3. Evet MeeTor diye bi uygulama var gayet rahat indirebiliyorum. Zaten bunların hepsi olabilir şeyler. Telefon yazılımı açık kaynak kodlu. Telefonunda yapabileceğin şeyler senin hayal gücünle sınırlı.

daha ne denir ki mükemmek bir açıklama. Ve son cümlene katılıyorum kodlarla uğraşmayı seven için bu telefon sınırlarını zorlayacak bir telefon

• Beğen
Tepkiler: frankendream
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...