Lütfen posta kutunuzda boş yer olup olmadığını kontrol etmeden özel mesaj göndermeyin !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xinsurer

xinsurer

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen posta kutunuzda boş yer olup olmadığını kontrol etmeden özel mesaj göndermeyin !!!
Arkadaşlar konuyu buradan açtığım için lütfen kusura bakmayın, ancak önemli bir husus ve herkesi ilgilendiriyor. Son zamanlarda android ile ilgili çeşitli sorular içeren epey özel mesaj almaya başladım. Bunları tek tek cevaplamaya çalışıyorum ancak mesela oturup bir mesaja 10 dk cevap yazıyorum tam göndereceğim küt bi mesaj; "göndermeye çalıştığınız kişinin mesaj kutusu doludur" Ya böyle bir saçmalık var mı.. nooldu gitti onca yazılan şey.. insanlar posta kutularını boşaltmadan neden mesaj gönderirler, gönderirler de ne umarlar acaba, cevap gelmesini mi?? Fena halde sinir bozan bi durum.. Bundan sonra hiçbir özel mesaja cevap vermiycem o olacak en sonunda..

Konu sadece benimle ilgili kişisel bir konu değil, eminim birçok kişinin başına geliyordur. Lütfen mesaj gönderen arkadaşlar biraz daha dikkatli ve duyarlı olsunlar.

u_cosar

u_cosar

Üye
Bilgi için teşekkürler :hmmm:hmmm hıımmm ben hemen bakiyim çok mu dolu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt