Lutfen okuyun cok onemli ve acil rica ediyorum !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

avsarbey1

Üye
    Konu Sahibi
Lutfen okuyun cok onemli ve acil rica ediyorum !!
Sevgili kardeslerim,
Gazzede yasananlari uzun uzun anlatmaya gerek yok,,Maalesef yillar boyu islamin gercek ozunden ayrilip,dunya genelinde oynanan yahudi tuzaklarina dusup bolunup gruplara ayrilip vede herseyden onemlisi israil gudumlu kukla liderleri kendi elimizle yillar boyu secip basimiza yonetici secmemiz sonucunda bugunki igrenc katliamlari elimiz kolumuz bagli izlemek zorunda kaliyoruz,,,Bu ummeti bir sancak altinda toplayacak liderler maalesef yok,,ve o mubarek sancak altinda toplanacak ummette cok az,,gercekleri gorup gercekleri konusmak lazim,,,Islamin emrettigi birligi beraberligi maalesef gunumuzde en iyi yasayan millet gene o kahrolasi israil milletidir,,,,birlik olarak 7 milyonluk israil dunyaya kan kusturmakta,,,Hepinizin en derin acilar icinde oldugunuzu biliyorum,,ama hepimizin eli kolu bagli,,en onemli sorunumuz derdimizi anlatamamiz,,,vatani namuslari icin olenlere dunya TERORIST demekte,,,cunki dunya medyasi israilin finansman ettigi seytanin sesi ve dili vazifesini yapan kuruluslardir,,bize dusen elimizden geldigi kadariyla dunyaya dunya kamuoyuna kendimizi ifade edebilmektir,,,israil su an elindeki tum imkanlari kullanip kendini hakli cikarip 11 eylul olaylarinda oldugu gibi diger ulke halklarini arkasina almaya calismaktadir,,.buna youtube gibi sitelerde dahil,,,
bizde elimizdeki imkanlari kullanip mumkun oldugunca yabanci dillerde videolar hazirlayip bu serefsizlerin serefsizliklerini tum ciplakligiyla dunyaya sunmaya calisalim,,,1940 li yillardaki hitler tarafindan ezilen zavalli bir halk olduklari imajini yikalim,,,cunki yabanci ulke insanlarinin kafasinda hala ezilen masum bir israil var,,,yabanci ulke medyasida bunun icin elinden geleni yapiyor,,,
iyi ingilizce bilen arkadaslarin yardimina ihtiyacim var,,,google daki tercume yapma bolumunden yapiyorum ama genelde eksik yada yanlis ceviriyor,,,asagida bir video linki verecegim,,rica ediyorum bu videoyu indirin ve youtube ve benzeri paylasim sitelerinde paylasima sunun,,,videolarin devami gelecektir,,,20 dakikanizi bu is icin ayirmanizi rica ediyorum,,
turkce videolar ancak bizim kinimizi artiriyor,,bu tur videolarin ingilizce olarak duzenlenmesi lazim ki dunya halklarinin gozunde de imaji sarsilsin katillerin,tum duyarli arkadaslara simdiden zahmetleri icin tesekkur ediyorum,,

Allah hepimizi yeniden kuran ve sunnetle diriltsin INSALLAH,,,

izleme linki :

indirme linki :

bu teksti toplu mail yolu ile arkadaslariniza ulastirirsaniz hz.ibrahimin atesine su tasiyan karinca misali bir hizmetimiz dokunur,,belki ateslerini sondurmez ama belki guzel seylerin baslangici olur...
zahmetiniz ve emeginiz icin simdiden tesekkur ediyorum,,
selam ve dua ile kalin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...