leiche
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
genel olarak adminler güzel cewap yzmaya calısıyor
ama bazen onlardanda kırıcı cewap görülebiliyor.
bu onların yoğun oldugundan ve biraz daha resmi olduklarndan
olsa gerek.
bunu hangi bir üyemize söyliyebiliriz ki ama umarım dikkate alan olur dostum
Güzel mesajlar yazmak için kendimizi kasmıyoruz. Tıpkı sizler gibi içimizden ne geliyorsa, nasıl yazmak geliyorsa o şekilde yazıyoruz mesajlarımızı. Ortada bir yanlış anlaşılma var sanırım.
leiche Türkçe harfler kullanmaya, noktalama ve imlaya da dikkat etmemiz lazım. Buna olduğunca özen göstermeye çalışıyoruz.
Kırıcı durumlar kesinlikle olabilir, bu üye-admin hiç farketmez. Sonuçta hepimiz insanız. Benim doğru dediğime sen yanlış diyebilirsin ve açıkçası saçmasapan yanlış anlamalar olabilir.
Yeni üyeler konusunda ise nedense forumun eski üyelerinde bir kabullenememe seziyorum. Sanki burada muhabbet 10-15 kişi arasında dönecek, yeni gelen dışlanacak gibi bir olay mevcut. Bu benimde dikkatimi çekmişti. Özellikle gereksiz mesajlar bölümündeki saçma konularda oluyor bu durum. Biraz buna dikkat edelim derim. Siteye gelene hoşgeldin demek buradaki kendini maxicep.com üyesi sayan herkes için kendi çapında geçerli bir kural olmalıdır.
çok haklısın bana gore benlede kırıcı olanlar oldu ama hersey karşılıklı bu dunyada...
--------------- Ekleme ---------------
sonucta bende yenı üye oldum daha yeni yeni keşfedıyorum siteyi ama bazıları çok bilmiş oluyo
bende ilk yeni üyeyken elimden geldigince daha önceki sayfaları okuyup konu acıyordum ama bi kac kere verilen konuyu wermişim diye bazı arkadaslar sert cıkmıstı cok üzülmüştüm lütfen birbirimizi kırmadan uyaralım
Eğer birinizden birini şahsım adına kırdıysam ÖZÜR DİLİYORUM.Hakkınızı helal edin.saygıLar
ben bu sözleri üstüme alıyorum leiche. Ben senin gibi bazıları demiycem isim verecem. jckl ykmk gibi adamlar olduğu sürece ve bunlar gibi sürekli olarak gereksiz saçma anlamsız konular açan herkese tepki gösteririm. Geçenler sanada açtığın bi konun var olduğunu sölediğimde ben aradım yokdu dedin bi kaç dk sora o konuya önceden açılmış olanın linkini koydum. ben kimseye kıllık olsun die bişi demem ama gereksiz işler yapıp forumda ortamın gerilmesine sebep olacak herkese lafımı esirgemeden söylerim. belkide bu yüzden sevenimiden çok sevmeyenimiz vardır. ama no problem benim ortamım bana yeter ben sitenin adam gibi adamlarıyla zaten arkdaşım buda bana yeter
gocunacak bişi yok leiche dostum ben sanada bişi demiyom yani yanlış anlama . sadece olanı söylüyorum.ama ben gene diyorum yarası olan gocunur
gocunacak bişi yok leiche dostum ben sanada bişi demiyom yani yanlış anlama . sadece olanı söylüyorum.
bundan sorada değişeceğini sanmıyorum ben bu forumda oldukça bu durumda geçerli olacaktır.yanlış yaptığımıda hiç düşünmüyorum
kımseyı ılgılındırmezkı konunun sacmalıgı yorum yazmazsın olur bıter yani illahi kırıcımı olman gerek neyse...
herkesin yazdığını tek tek okuyamadım o yuzden sizin yazdıklarınızdan bağımsız bişiler yazıcam; forumlarda açılan konular tekrar açılmıs olabilir, birisinin açtığı konu size çok saçma gelebilir vs vs bu böyle uzar gider yukarda bahsettiğim seyler olsa bile hiç kimsenin baskasının konusunu saçma gereksiz bilmem ne diye eleştirmeye hakkı yok bence kötü kelimeler kullanılmıssa veya hakarete varan kelimeler şikayet et diyemi tam bilmiyorum öyle bi buton var ve ona basılabilir veya adminlere vaya konuyu açana pm atılarak uyarılabilir herkesin içinde konuyu açanı rencide etmek o konuyu açanın emeğine ve kişiliğine büyük saygısızlıktır bence sitede bu tür davranısları sergileyenler var zaten kendilerini biliyorlar polemik olsun diyede yazmadım sakın böyle bi kanıya varmayın sadece belki yaptıklarının yanlıs olduğunu anlarlar diye küçük bi uyarıydı neyse yine çok konustum ii forumlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?