Lütfen Hatta Kalınız !

Sponsorlu Bağlantılar

Ccihat67

Ccihat67

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen Hatta Kalınız !
Geçen akşam kuzenimle telefonda konusuyorduk telefondan bayan sesleri gelmeye başladı ilk başta bişey demedim ve sonrasında sordum kuzenime nerdesin diye erkek yurdunda kalıyo yurttayım dedi ee kadın sesleri geliyo dedim oda bana senin telefondan geliyo sandım o yüzden bişey demedim dedi bende evde yanlızdım sonra bi iki dakika sonra lütfen hatta kalınız dedi telefon dıt dıt diye ötdü hat geri bağlandı neden olmuş olabilir ? hala çözemedik olayı

KayraBey

KayraBey

Üye
Amerika sizi dinliyor

• Beğen
Tepkiler: MrCaesar, GDDR5 ve Ccihat67
fk555897

fk555897

Üye
Aklınızda kurgu kurmayın. Abonesi olduğun operatörün müşteri hizmetlerini arayıp söylersen sana cevap vereceklerdir.

• Beğen
Tepkiler: Ccihat67
marist

marist

Üye
Hatlar karışmıştır.

• Beğen
sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Ahmet abi :D

• Beğen
phasan

phasan

Üye
Bu dediginiz olay bekletmeye benziyor yanı biriyle konuşurken bekletme tuşuna başarsan ozaman cıkar karşı tarafa

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
Biriyle konusurken beklettin de baska numarayı mı aradın acaba

• Beğen
Ccihat67

Ccihat67

Üye
    Konu Sahibi
Yok aramadım baska birini bekletmeyede basmadım :/

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
benide aradılar hatta kalın dedi sonra işte şurda ki parka gid de di orda bir çöplük var paralarını oraya at
dedi bende cebimdeki bütün bozuk paralrı attım tmm dedeim. arkana bakmadan doğruca ilerle dedi
sonra geri döndüyümde 1tl 750krş paramı almışalar 5dk boyunca telefon konuşması bundan daha fazla tutmuştur
yanlış kişiye çattınız dedim

• Beğen
marist

marist

Üye
benide aradılar hatta kalın dedi sonra işte şurda ki parka gid de di orda bir çöplük var paralarını oraya at
dedi bende cebimdeki bütün bozuk paralrı attım tmm dedeim. arkana bakmadan doğruca ilerle dedi
sonra geri döndüyümde 1tl 750krş paramı almışalar 5dk boyunca telefon konuşması bundan daha fazla tutmuştur
yanlış kişiye çattınız dedim
:allalla:

Üst Alt