LÜTFEN; Forumumuzda Konu Kalabalığı Yapmamak İçin Tüm Yardım İstekleri Buradan Yazılsın.

Sponsorlu Bağlantılar

rambo1907

Üye
Arkadaşlar Benim Telefonum M3510 Beat
Oyun Bulmak Zor Oluyo Sitenizden Birinden Buldum Ama Oyunları Bellek Kartına Attıktan Sonra

''Yükle
Ad:wanted
Satıcı filan yazıyo ve evet ve hayır var evet dersem kontör gidermi ?

dedereis123

dedereis123

Üye
M3200 format kodu bilen varsa yazsın lütfen bide benim kısayol ayarlarım çalısmıyor duzenle dediğimde donuyor format düzeltirmi bunu yazılım olan varsa lutfen paylassın format telefona zarar verirmi

misalim

Üye
iyi günler arkadaşlar S5603 tel için soruyorm bu msj sesi herkez için ayrmı atmamız lazm değismiyor görmüyor bunu çözen varmı arkadaslar ha bide msj geldiğinde tel titremiyo bunların ayarı düzeni ne acaba bilen varsa özel msj atarsa daha çabuk etkili olr saoln

golge9

golge9

Üye
bana yardım bende s5603 var bırını engelledım nasıl engelı kaldırcam bıde on kamerayı nasıl acabılırım

frk_25

Üye
SELAM Arkadaşlar Benim samSung D720 Model s60 destekli bi tlf. var yurt dışından qeldi yaKlaşık 3 4 yıl felan oldu kullanıyorum ve fransızca ama sorun dil deil telefon msj qelio yalnız (logs.exe) yazıp mesajları açmıyo yardım edin LÜTFEN..

ALİ57

Üye
cevap yazarmısın bilmem ama senden ricam ben bir tane Nokia 6300 aldım ve internet sürekli giriş yapıyorum bunu ayarlarını nerden iptal ede bilirim yani ben 6300 internete girmek istemiyorum bana bu konuda yardım ede bilirmisin yanız nasıl yapmam gerektiyini sırasıyla yaz.

perq1230

Üye
samsung d900e kullanıyorum attuğım bazı oyunlarda jar dosyası maksimum boyuttan büyük diyor bunun bir çözümü var mı ltfen acil yardım

uLAsHXXX

Üye
mrb dostum ben samsung star wifi cep telefonu aldım ama ne yazıkkı wıfı ıle nete gıremıyorum en basıtınden google gırmeye calıstıgımda hizmete erısılemıyor turkcell-gprs tekrar denensını dıye bıseyler soruyo denensın dedıgımde ıse gprs le baglanıo yardımcı olabılırsın sevınırım :))))

turgutco

turgutco

Üye
Arkadaşlar PC Studio programını yüklüorum usbyi takıorum bi hata verio kapanıo sonra hiç açılmıo program yardım edermisiniz:off:

--------------- Ekleme ---------------

Yokmu ilgilenen birisi :ağlarım:

asdf45

Üye
:evet::sopa::ehe:kop::yuru|-):P::hmmm:bilmm:bigstar::angry::aman2::allalla::nono::heyo::yuruc5510 yardımv

:sarıl::sarıl::sarıl::sarıl::sarıl::sarıl::pro::box:d::naughty::ağlarım::oke::islik:bye2::bilmm:heyo:(h):megafon:c5510 aynı sorun bende de var bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun

canazoe

Üye
Merhabalar.
Yeni aldığım samsung m8800 de route 66 navigasyon yüklü, ancak ses dosyalrını indirmem için beni waptan nete girmek zorunda bırakıyo, sizin vermiş olduğunuz ses dosyasını kursam sorunu çözmüş olurmuyum? eğer kurmam gerekiyosa bunu nasıl yapabilirim? YArdımcı olursanız çok sevinirim. Bu konuda yeni olduğum için yardıma ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler

ahmetarifc

Üye
samsung s8003 telefonda filmlerde alt yazı cıkmıyor onun için uygun bi program varmı?

Perfect!

Üye
Bende samsung L730 var. Pili dolu fakat açılmıyor.ne yapabilir.

yusul123

yusul123

Üye
BERLER sgh e-251 kullanıorm mobilmsn habire gprs ayarlarını kontrol ediniz dior YARDIM PLS

canazoe

Üye
samsung M8800 de tema rengi nasıl değiştiriliyo bilen varmı?

STRAJKA

STRAJKA

Üye
samsung u 900 gprs ayarlarını kabul etmiyor.illa wap ayarları istiyor.mackolik ve sahadan uygulamalarını kullanabilmem için bana gprs ayarları lazım nasıl yaparım?

LadyHoods

LadyHoods

Üye

tmm anladk xD

Nede OLsa BaLkona KonSa xD

URL=http://img407.imageshack.us/i/zdasfdsvdd.jpg/][/URL]

özügo

Üye
beyler bnde samsung gt-c5510 var. arkadaşlarla bluetooth üzerinden pes 10 oynayalım dedik. Bir türlü bluetothları benle bağlanamadı. Her seferinde error:connection failed dedi. BUNUN NEDİ NEDİR?

orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
samsung s5603 preston için navigasyon programı varmı? varsa nerden bulabilirim_?

alicagin

alicagin

Üye
samsung jet alcam eksı yonlerı warsa neler bılgı verırsenız sevınırım..:bye2:

samsung jet alcam eksı yonlerı warsa neler bılgı verırsenız sevınırım..:bye2::megafon:

Üst Alt